Blue Star Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Blue Star Ferries

Blue Star Ferries

Blue Star Ferries biedt een groot aantal veerdiensten aan en verbindt het vasteland van Griekenland met de vele Griekse eilanden. Daarnaast verzorgt het bedrijf talloze overtochten tussen de verschillende eilanden.

Blue Star Ferries verbindt de havens van Piraeus, Rafina en Thessaloniki met Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en de Noord-Oost Egeïsche eilanden. Blue Star Ferries behoort tot de meest gebruikte veerdiensten van Griekenland.

Uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van een van de veerboten van Blue Star Ferries. Alles is erop gericht om uw reis zo prettig mogelijk te laten verlopen. De bemanning is zeer vriendelijk en de sfeer aan boord is uitermate gemoedelijk.

Blue Star Ferries beschikt over een indrukwekkende vloot die bestaat uit 9 grote en moderne schepen waarop plaats is voor een groot aantal passagiers en voertuigen. Op de boten Patmos, Delos, Blue Star 1 en 2, Paros, Naxos, Horizon, Galaxy en Superfast XII vaart u met Blue Star Ferries in stijl over de Egeïsche Zee.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Blue Star Ferries bekijken en Blue Star Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Blue Star Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Blue Star Ferries routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Blue Star Ferries klantenrecensies.

 • "Trustfull"

  You can trust upon a punctual service

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht gemaakt"

  We zijn met de veerboot van Kos naar rhodos gegaan om half negen in de ochtend. Ons verblijf was in Kos-stad dus we konden lopend naar de haven. Kos heeft 3 havens. Er wordt bij de ticket wel een Griekse straatnaam vermeld, maar voor  niet-Grieken is het onduidelijk waar je moet zijn. Het is dus achter de kasteelmuur. Overtocht ging prima. Enorm grote veerboot. Snel en stabiel. Wij hadden business Seats, maar dat is niet een plus. De reguliere zitplaatsen zijn prima. Aanrader is bij aankomst in Rhodos een taxi te nemen naar je bestemming. Je komt aan in een industrie haven, we zijn vaak in Rhodos stad geweest, maar deze plek was totaal nieuw voor ons,

  Lees meer Lees minder
 • "Trip as expected"

  Nice trip from Paris to Naxos with nice we view from open deck 

  Lees meer Lees minder
 • "Bootreis Naxos"

  Naxos

  Lees meer Lees minder