Nisyros
Symi
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Nisyros - Symi

Veerboot van Nisyros naar Symi (Simi)

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Nisyros Symi (Simi) veerboten kosten tussen €18 en €18, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Nisyros Symi (Simi) veerboten.

Nisyros Symi (Simi) Veerdienst Tijden

De eerste Nisyros Symi (Simi) ferry vertrekt meestal vanuit Nisyros rond 01:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 04:30.

Hoe lang is de veerboot van Nisyros naar Symi (Simi)?

Nisyros Symi (Simi) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 42m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Nisyros Symi (Simi) Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Nisyros naar Symi (Simi) verzorgd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Nisyros Symi (Simi) Veerboot Prijzen

Nisyros Symi (Simi) veerboot prijzen variëren tussen €18* en €18*. De gemiddelde prijs is meestal €19*. De goedkoopste Nisyros Symi (Simi) veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*. De gemiddelde prijs voor een auto is €32*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Nisyros naar Symi (Simi)?

De afstand tussen Nisyros en Symi (Simi) is ongeveer 78,3 km of 42,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Nisyros Symi (Simi) veerboot?

Ja, Blue Star Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Nisyros en Symi (Simi). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Nisyros en Symi (Simi).

Kan ik te voet reizen van Nisyros naar Symi (Simi)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Nisyros en Symi (Simi).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Nisyros naar Symi (Simi)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboot van Nisyros naar Symi (Simi) met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Nisyros - Symi (Simi) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 24 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 42m
Snelste Zeiltijd 2h 30m
Eerste veerboot 01:50
Laatste veerboot 04:30
Afstand 42 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Nisyros naar Symi?

De reistijd per veerboot van Nisyros naar Symi is ongeveer 2h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Nisyros naar Symi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Nisyros naar Symi en dat is
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Nisyros naar Symi?

Boek overtochten van Nisyros naar Symi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Nisyros naar Symi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Nisyros naar Symi reizen met
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Nisyros naar Symi?

Ja, je kunt met een voertuig van Nisyros naar Symi reizen met
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Nisyros naar Symi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries

Nisyros Symi Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Nisyros Gids

Nisyros is een Grieks eiland gelegen in de Aegeanb Zee en maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep. Nisyros ligt tussen de eilanden Kos en Tilos. De kusten van het eiland zijn over het algemeen rotsachtige of kiezelstranden, maar er zijn ook enkele zandstranden, die vooral te vinden zijn in het noord-oostelijke deel van het eiland. De vulkaan is op dit moment actief (maar niet losbarstende), en fumarolen zijn te vinden op de kraters. Volgens de Griekse mythologie heeft Poseidon tijdens een gevecht met Polyvotis een gedeelde van kos afgehakt en die naar de Gigant gegooid. De oude naam van Nisyros was Porphyris. Oude muren, die uit de 5e eeuw voor Christus dateren, een deel van de acropolis van het eiland, zijn te vinden in de buurt van Mandraki.

Veerboten van Nisyros vertrekken naar Piraeus en naar de andere eilanden in de Dodekanesos. Vanaf Nisyros kunt u ook reizen naar Cycladen en Kreta, maar meestal via een derde eiland. Zowel conventionele als Highspeed veerboten verzorgen diensten van en naar Nisyros, afhankelijk van de route en de veerbootmaatschappij.


Symi Gids

Het Griekse eiland Symi is gelegen in het zuidelijke Dodekanesos, in het noorden van het eiland Rhodos en dicht bij de kust van het zuidwesten van Turkije. Symi is iets meer dan 13 km van noord naar zuid en ongeveer 8 km van oost naar west met een oppervlakte van ongeveer 70 vierkante kilometer. Het eiland is verdeeld in onderscheidende gebieden. Yialos is de belangrijkste haven. Chorio, letterlijk 'dorp', is de top stad. Pedi Bay is de vallei onder Chorio, ten zuiden van Yialos. Nimborios is de baai en de regeling van het noorden van Yialos. Er is een kleine nederzetting op Marathounda en een belangrijke klooster complex bij Panormitis. Rond het eiland zijn er veel oude kerken en kloosters die een bezoek waard zijn. De kerk van Constantinos en Eleni op de zuidelijke hellingen van de Vigla langs de Panormitis weg, heeft tuinen, terrassen en een waterput. E r is gewoonlijk iemand er in de zomer. Het klooster van de aartsengel Michael op Roukouniotis werd gebouwd door de ridders van St. John in de 14e eeuw op de ruïnes van een belangrijke 5e eeuws klooster, die op zijn beurt werd gebouwd op de resten van een pre-christelijke tempel. Het klooster van Sotiris Megalos, kort voordat de weg afdaalt naar Panormitis, is zeer schilderachtig en heeft een spectaculair uitzicht.


Nisyros naar Symi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 04:30 07:30 3 uur za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.