Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Oran Veerboot Haven

  • Oran Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Oran vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Oran Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Oran Veerdiensten

Oran Gids

Oran Gids

Oran is een stad in het noordwesten van Algerije, gelegen aan de Middellandse Zee kust. Oran werd in de 10e eeuw gesticht door de Moorse Andalusische handelaren, maar werd gevangen genomen door de Spanjaarden onder kardinaal Cisneros in 1509. Spaanse soevereiniteit duurde tot 1708, toen de stad veroverd werd door de Ottomanen. Spanje keerde terug in 1732. De waarde van de stad als handelspost daalde in die tijd, en werd verkocht aan de Turkse door koning Karel IV. De Ottomaanse heerschappij duurde tot 1831, toen de stad veroverd werd door de Britten. Vóór de Algerijnse onafhankelijkheidsoorlog, Oran had een van de hoogste percentage van de Europese bevolking dan enig ander stad in Noord-Afrika. Na de oorlog en voortvloeiende massale uittocht van Europeanen en Joden richting Frankrijk, Oran verloor ongeveer de helft van haar inwoners. Oran is een tegenwoordig een belangrijke haven en commercieel centrum, en heeft een universiteit.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.