Sikinos
Folegandros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sikinos - Folegandros

Veerboot van Sikinos naar Folegandros

Er zijn gemiddeld 4 wekelijkse afvaarten tussen Sikinos en Folegandros. 4 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. Sikinos Folegandros veerboten kosten tussen €5 en €15, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sikinos Folegandros veerboten.

Sikinos Folegandros Veerboot Tijden

De eerste Sikinos Folegandros veerboot vertrekt meestal vanuit Sikinos rond 12:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:15.

Hoe lang is de veerboot van Sikinos naar Folegandros?

Sikinos Folegandros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 41m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sikinos Folegandros Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 wekelijkse veerdiensten van Sikinos naar Folegandros. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Sikinos Folegandros Veerboot Prijzen

Sikinos Folegandros veerboot prijzen variëren tussen €5* en €15*. De gemiddelde prijs is meestal €8*. De goedkoopste Sikinos Folegandros veerboot prijzen beginnen vanaf €4*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €8*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sikinos naar Folegandros?

De afstand tussen Sikinos en Folegandros is ongeveer 13,9 mijl (22,3 km) of 12,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sikinos Folegandros veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Sikinos en Folegandros.

Kan ik te voet reizen van Sikinos naar Folegandros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets, Zante Ferries tussen Sikinos en Folegandros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sikinos naar Folegandros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sikinos naar Folegandros met Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sikinos - Folegandros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 10 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 41m
Snelste Zeiltijd 40m
Eerste veerboot 12:45
Laatste veerboot 21:15
Afstand 12 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sikinos naar Folegandros?

De reistijd per veerboot van Sikinos naar Folegandros is ongeveer 38m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sikinos naar Folegandros?

De prijs van de ferry overtocht van Sikinos naar Folegandros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sikinos naar Folegandros is 15 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sikinos naar Folegandros?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Sikinos naar Folegandros. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sikinos naar Folegandros?

Boek overtochten van Sikinos naar Folegandros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sikinos naar Folegandros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Sikinos naar Folegandros reizen met
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sikinos naar Folegandros?

Ja, je kunt met een voertuig van Sikinos naar Folegandros reizen met
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Sikinos naar Folegandros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Sikinos en Folegandros?

De afstand van Sikinos naar Folegandros is ongeveer 12 zeemijlen.

Sikinos Gids

Het Griekse eiland Sikinos behoort tot de Cycladen eilandengroep en ligt tussen het eiland Ios en het eiland Folegandros. In tegenstelling tot de andere Cycladische eilanden, Sikinos, bekend als het eiland van de wijn, is niet erg goed ontwikkeld en daarom is veel rustiger. Aan de positieve kant, zullen bezoekers van het eiland waarschijnlijk een meer authentieke sfeer. Er zijn twee dorpen op het eiland. Allopronia is in het zuiden van het eiland en is de thuisbasis van de haven van het eiland. Het tweede dorp heet Chora zo ligt in de heuvels. Chora bestaat uit twee delen. Castro in het westen en Chorio naar het oosten.

Een populaire attractie op het eiland is de Tempel van Episkopi die eerste gedachte van de oude tempel van de god Apollo was. Echter, na nader onderzoek werd ontdekt om tekenen van de Romeinse mausoleum architectuur tonen. Gebouwd in de 3e eeuw na Christus, en aangepast om een christelijke kerk met een koepel en de klokkentoren in de 17e eeuw.

Vanuit de haven van het eiland, veerboten vertrekken naar Piraeus met een vaartijd van ongeveer 3 uur en 30 minuten met de high speed ferry en 7 uur en 30 minuten met de conventionele ferry. Het eiland is verbonden met de veerboot naar Folegandros, Ios, Santorini, Serifos en Sifnos.


Folegandros Gids

Het Griekse eiland Folegandros maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep gelegen aan de Egeïsche Zee. Folegandros werd vernoemd naar de zoon van koning Minos. Deze bestemming betovert de bezoekers met de ongerepte schoonheid van de stranden, het lichtgevende blauw van het water, en de onvervalste stijl van de architectuur. Een populaire toeristische bestemming op het eiland is de Kerk van de Hemelvaart van de Maagd Maria. De witte kerk kijkt uit over de stad van Hora of Chora, en heeft een stenen pad dat leidt naar het. Het werd vermoedelijk gebouwd op de plaats van een oude tempel en bevat oude inscripties en standbeelden. De traditie wil dat de verzilverde icoon van de Maagd Maria is wonderbaarlijk. Gekoppeld aan piraat verhalen, wordt het pictogram gedragen rond de stad in een processie gehouden elk jaar op Paaszondag.

De schilderachtige haven van Karavostasis, met zijn prachtige strand en is de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van de prachtige stranden van Hohlídia, Vitzétzo, Latináki, Pountáki en Livádi, een dorp met een zandstrand, turquoise wateren en een camping. Vanuit de haven, veerboten vertrekken naar Piraeus, Rafini, de andere eilanden in de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta en Rhodos.


Sikinos naar Folegandros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 12:45 13:25 40 minuten vr
SAOS Ferries 14:00 14:40 40 minuten wo, zo
Zante Ferries 14:15 14:55 40 minuten wo
Zante Ferries 14:45 15:25 40 minuten Ma
Hellenic Seaways 19:15 20:00 45 minuten za
Zante Ferries 21:15 21:55 40 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.