Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Tanger Med Veerboot Haven

  • Tanger Med Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Tanger Med vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Tanger Med Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Tanger Med Veerdiensten

Tanger Med Gids

Wat is er te doen in Tanger-Med?

Het havengebied van Tanger-Med is op zichzelf weinig uitnodigend maar ligt slechts veertig kilometer ten oosten van de stad Tangier. Tangier is dankzij haar geografische ligging een veelzijdige en internationale stad. Veel inwoners spreken naast Arabisch ook Spaans, Frans of Portugees. Na zijn aantreden in 1999 besloot de Marokkaanse koning Mohammed VI dat de stad aantrekkelijker moest worden voor toeristen. Vandaag de dag beschikt Tangier daarom over een luxe jachthaven, uitstekende restaurants en een prachtige zeepromenade. Ondanks de recente modernisering is de sfeer in Tangier authentiek gebleven met Arabische straatjes en traditionele koffiehuizen. Tangier bestaat eigenlijk uit drie delen: het nieuwe centrum, Kasbah en Medina. De Kasbah is het hoogst gelegen gedeelte van de stad en deed vroeger dienst als vesting. Hier heeft u prachtig uitzicht over de zee en de stad. Al wandelend door de Kasbah krijgt u een goed beeld van de geschiedenis van Tangier. De Medina, het oude centrum van de stad, is een doolhof van geplaveide straatjes met Moorse, Andalusische en Europese koloniale gebouwen. Aan de Rue Les Almohades bevinden zich talrijke antiek- en stofwinkeltjes. De Medina wordt door de Grand Socco, het grootste plein van Tangier, gescheiden van het nieuwe centrum.

Vervoer

Tangier is prima al wandelend te verkennen. Het is vanwege de steile straten wel aan te raden om goede loopschoenen mee te nemen. Daarnaast zijn er volop bussen en taxi’s beschikbaar.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.