Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Duinkerken Veerboot Haven

  • Duinkerken Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Duinkerken vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Duinkerken Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Duinkerken Veerdiensten

Duinkerken Gids

Wat is er te doen in Duinkerken?

Tijdens de Tweede Wereldoorlog vormde Duinkerken het toneel voor Operation Dynamo. Dit was een grootscheepse militaire operatie waarbij de geallieerde soldaten vanaf de stranden van Duinkerken werden geëvacueerd naar Engeland. Wanneer u meer wilt weten over wat er zich in mei en juni 1940 precies afspeelde in Duinkerken, is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan het Musée Dunkerque 1940 en de Dunkirk Memorial. In het Musée Portuaire wordt de maritieme geschiedenis van Duinkerken verteld. De uitgestrekte stranden van Duinkerken zijn een geweldige plek om uit te waaien. Als u honger heeft gekregen vindt u in de stad een aantal uitstekende restaurants waar u plaatselijke specialiteiten zoals Duinkerker mosselen kunt proeven. Kenmerkend voor de streek zijn de zogenaamde Estaminets. Dit zijn gezellige cafés met een nostalgische sfeer. Soms is er zelfs een sjoelbak aanwezig!

Vervoer

Duinkerken is een kleine stad die zich bij uitstek leent voor het maken van wandeltochten. Daarnaast kent de stad een efficiënt bussysteem.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.