Fournoi
Chios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Fournoi - Chios

Veerboot van Fournoi naar Chios

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Fournoi Chios veerboten kosten tussen de €15 en €61, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Fournoi Chios veerboten.

Fournoi Chios Veerdienst Tijden

De eerste Fournoi Chios veerboot vertrekt meestal vanuit Fournoi rond 00:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:35.

Hoe lang is de veerboot van Fournoi naar Chios?

Fournoi Chios Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5h 26m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Fournoi Chios Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Fournoi naar Chios verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Fournoi Chios Veerboot Prijzen

Fournoi Chios veerboot prijzen variëren tussen €15* en €61*. De gemiddelde prijs is €34*. De goedkoopste Fournoi Chios veerboot prijzen beginnen vanaf €16*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €34*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Fournoi naar Chios?

De afstand tussen Fournoi en Chios is ongeveer 54,4 mijl (87,5 km) of 47,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Fournoi Chios veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Fournoi en Chios.

Kan ik te voet reizen van Fournoi naar Chios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Fournoi en Chios.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Fournoi naar Chios?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Fournoi naar Chios met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Fournoi - Chios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 43 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 5h 26m
Snelste Zeiltijd 5h 5m
Eerste veerboot 00:55
Laatste veerboot 23:35
Afstand 47 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Fournoi naar Chios?

De reistijd per veerboot van Fournoi naar Chios is ongeveer 5h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Fournoi naar Chios?

De prijs van de ferry overtocht van Fournoi naar Chios kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Fournoi naar Chios is 27 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Fournoi naar Chios?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Fournoi naar Chios en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Fournoi naar Chios?

Boek overtochten van Fournoi naar Chios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Fournoi naar Chios?

Ja, je kunt als voetpassagier van Fournoi naar Chios reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Fournoi naar Chios?

Ja, je kunt met een voertuig van Fournoi naar Chios reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Fournoi naar Chios?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Fournoi en Chios?

De afstand van Fournoi naar Chios is ongeveer 47 zeemijlen.

Fournoi Gids

Fournoi is een archipel van kleine Griekse eilanden gelegen tussen de eilanden Ikaria, Samos en Patmos aan de Noord-Egeïsche Zee. Het eiland Fourni heeft de belangrijkste stad, ook Fourni genoemd, en ook de belangrijkste ferry haven van het eiland. De ongerepte eiland is rijk aan geschiedenis met oude overblijfselen daterend uit de Ioniërs, Klassieke en Hellenistische perioden verspreid over het eiland. Bezienswaardigheden zijn onder andere de cyclopische muur met sporen van een Acropolis op de Heuvel van Ai Giorgis, de ruïnes van de oude tempel in Kamari en de overblijfselen van de woningen op de zeebodem, het heiligdom aan Poseidon bij Agia Triada in Chryssomilia, de oude steengroeve in Petrokopio. De meeste inwoners van Fourni leven van de visserij, de landbouw of de landbouw, en een deel van hen werken in de toeristische sector. Op het hoofdeiland liggen een aantal mooie stranden zoals Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki en Bali. In vroeger tijden werd Fourni Korseon genoemd en was de site van piraten.


Chios Gids

Het Griekse eiland Chios is een van de eilanden gelegen in het noordoosten deel van de Egeïsche Zee, zeer dicht bij Turkije en tegenover het Eritrea schiereiland, door de Straat Chios gescheiden van het. Het eiland strekt zich uit tot 842 vierkante kilometer en heeft een bevolking van ongeveer 54.000 mensen. Ongeveer de helft van de bevolking van het eiland woont in de hoofdstad van het eiland, Chios. Sites een bezoek aan het eiland de moeite waard zijn het Byzantijns Museum, dat is gehuisvest in een oude Ottomaanse moskee, waar u een perfecte kopie van de beroemde Delacroix's schilderij "Slachting in Chios" kan zien. Er is ook de beroemde "Korais" bibliotheek met de persoonlijke collectie van Adamantios Korais onder zijn 1300 historische volumes en het Maritiem Museum, waar bezoekers een nauwkeurige replica's van zeilschepen en stoomboten kan zien. Loop door de pittoreske smalle straatjes van Kaloplitis en bewonder herenhuizen de reders, en ga helemaal op te Tampákika, waar u de majestueuze molens van de oude leerlooierijen en Ioustiniani Palace kunnen zien.

Vanuit de haven van Chios vertrekken veerdiensten naar Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psará en Cesme.


Fournoi naar Chios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 22:20 03:55 5 uur 35 minuten di
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.