Vathi
Agios Kirikos
Veerboten naar Ikaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Vathi - Agios Kirikos

Veerboot van Vathi naar Agios Kirikos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Vathi Agios Kirikos veerboten kosten tussen €13 en €95, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Vathi Agios Kirikos veerboten.

Vathi Agios Kirikos Veerboot Tijden

De eerste Vathi Agios Kirikos veerboot vertrekt meestal vanuit Vathi rond 12:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:15.

Hoe lang is de veerboot van Vathi naar Agios Kirikos?

Vathi Agios Kirikos Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 55m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Vathi Agios Kirikos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Vathi naar Agios Kirikos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Vathi Agios Kirikos Veerboot Prijzen

Vathi Agios Kirikos veerboot prijzen variëren tussen €13* en €95*. De gemiddelde prijs is meestal €39*. De goedkoopste Vathi Agios Kirikos veerboot prijzen beginnen vanaf €9*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €24*. De gemiddelde prijs voor een auto is €91*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Vathi naar Agios Kirikos?

De afstand tussen Vathi en Agios Kirikos is ongeveer 76,6 km of 41,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Vathi Agios Kirikos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Vathi en Agios Kirikos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Vathi en Agios Kirikos.

Kan ik te voet reizen van Vathi naar Agios Kirikos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Vathi en Agios Kirikos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Vathi naar Agios Kirikos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Vathi naar Agios Kirikos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Samos eiland naar Ikaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Vathi - Agios Kirikos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 50 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 55m
Eerste veerboot 12:15
Afstand 41 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Vathi naar Agios Kirikos?

De reistijd per veerboot van Vathi naar Agios Kirikos is ongeveer 2h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Vathi naar Agios Kirikos?

De prijs van de ferry overtocht van Vathi naar Agios Kirikos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Vathi naar Agios Kirikos is 47 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Vathi naar Agios Kirikos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Vathi naar Agios Kirikos en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Vathi naar Agios Kirikos?

Boek overtochten van Vathi naar Agios Kirikos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Vathi naar Agios Kirikos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Vathi naar Agios Kirikos reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Vathi naar Agios Kirikos?

Ja, je kunt met een voertuig van Vathi naar Agios Kirikos reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Vathi naar Agios Kirikos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Vathi en Agios Kirikos?

De afstand van Vathi naar Agios Kirikos is ongeveer 41 zeemijlen.

Vathi Gids

De stad Vathi ligt op het Griekse eiland Samos in het noorden van de Egeïsche Zee, en is de grootste stad van het eiland en de hoofdstad. De stad werd gebouwd rond een grote baai en is vol van de Egeïsche kleur en sfeer, die is net zo goed als het toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten van de stad. De stad is ook de thuisbasis van een van de drie havens op het eiland en is gelegen in het centrum van het oostelijk deel van de baai die wordt ook wel Vathi. Limin Vatheos of Kato Vathi, zoals de locals het noemen, is de meest levendige plek op het eiland, vooral tijdens de zomer toeristische seizoen. Er zijn veel archeologische vondsten op het eiland, dat getuigt van het verleden van het eiland te dragen geweest. Populair bij toeristen is de historische kerk van Agios Spyridon, het gebouw dat het Parlement, het stadhuis en het Archeologisch en het Byzantijnse Museum dat al het bewijs van het historische verleden van het eiland zijn gehuisvest.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar het Griekse vasteland, en diensten naar de andere Griekse eilanden met conventionele en high speed ferries. Bestemmingen zijn Piraeus, Icaria, Chios, Mytiline, de Cycladen, de eilanden van de Noord-Egeïsche Zee en de Dodekanesos.


Agios Kirikos Gids

Agios Kirykos is een stad op het Griekse eiland Ikaria, gelegen aan de Noord-Egeïsche Zee. Agios Kirykos is waar matrozen en kapiteins bouwden hun huizen in de hoofdstad van het eiland om het een lucht van maritieme traditie te geven. In het archeologisch museum deze traditie leeft voort, als een groot deel van de tentoongestelde voorwerpen zijn gevonden op de zeebodem. Volgens de legende, het is de zee rond Ikaria, waar de zoon van Daedalus landde toen de zon verbrand zijn wassen vleugels. Er wordt gezegd dat Ikarus rust naar de eeuwigheid op het eilandje Níkari tegenover het eiland. Zijn val wordt gesymboliseerd in een standbeeld bij de ingang van de belangrijkste haven van het eiland.

Het eiland is grotendeels bergachtig en bedekt met een tapijt van cipres, vliegtuig, eiken en dennen. Het is onder dat tapijt dat hellingen van het eiland behouden hun vocht wilde geiten in staat te grazen. Het bos van Radi, een deel van het Natura 2000-regeling, wordt beschouwd als de oudste in de Balkan. Lage soorten eiken zijn de meest talrijke "bewoners".

Het eiland is bereikbaar per boot vanuit de haven van Piraeus en Kavala in het noorden van het land.


Vathi naar Agios Kirikos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 12:15 15:10 2 uur 55 minuten vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.