Mytilene
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mytilene - Mykonos

Mytilene naar Mykonos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Mytilene en Mykonos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mytilene Mykonos veerboten.

Mytilene Mykonos Veerdienst Tijden

Mytilene Mykonos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Mytilene rond 06:10. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 11u 31m.

Mytilene Mykonos Veerboot Prijzen

Mytilene Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €104* en €371*. De gemiddelde prijs is €212*. De goedkoopste Mytilene Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €52*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €165*. De gemiddelde prijs voor een auto is €401*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Mytilene naar Mykonos?

De afstand tussen Mytilene en Mykonos is ongeveer 102,8 mijl (165,4 km) of 89,3 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Mytilene Mykonos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mytilene en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mytilene en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Mytilene naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Mytilene en Mykonos.

Mytilene Mykonos Veerdienst schema's

  • Hellenic Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Lesbos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mytilene - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 197 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 11h 31m
Snelste Zeiltijd 11h 25m
Eerste veerboot 06:10
Laatste veerboot 07:40
Afstand 89 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mytilene naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Mytilene naar Mykonos is ongeveer 11h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mytilene naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Mytilene naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mytilene naar Mykonos is 122 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mytilene naar Mykonos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mytilene naar Mykonos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mytilene naar Mykonos?

Boek overtochten van Mytilene naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mytilene naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mytilene naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mytilene naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Mytilene naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mytilene naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Mytilene en Mykonos?

De afstand van Mytilene naar Mykonos is ongeveer 89 zeemijlen.

Mytilene Gids

Mytilene is een oude Griekse stad en zijn oorsprong dateert uit de 11de eeuw voor Christus. De stad is de hoofdstad en de haven van het eiland Lesbos, die in het noorden van Oost-Egeïsche Zee ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 1.632 vierkante kilometer met 320 km lange kustlijn, waardoor het de op twee na grootste Griekse eiland is, en wordt gescheiden van Turkije door de smalle Mytilini Strait. Mytilene ligt aan zuidoostelijke kust van het eiland.

De stad Mytilini heeft een groot aantal van de neoklassieke gebouwen, openbare en particuliere woningen zoals het gebouw van de Lesbos, het oude stadhuis, de Experimentele Lyceum en diverse herenhuizen en hotels verspreid over de stad. De barokke kerk van Saint Therapon domineert de haven met zijn indrukwekkende stijl. De bouw van de kerk begon in de 19e eeuw en werd in 1935 voltooid.

Mytilini heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en soms Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar de steden Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.