Karpathos
Kasos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karpathos - Kasos

Veerboot van Karpathos naar Kasos

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Karpathos en Kasos. 3 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets en vaart het hele jaar door. Karpathos Kasos veerboten kosten tussen de €12 en €30, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karpathos Kasos veerboten.

Karpathos Kasos Veerdienst Tijden

De eerste Karpathos Kasos veerboot vertrekt meestal vanuit Karpathos rond 16:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:20.

Hoe lang is de veerboot van Karpathos naar Kasos?

Karpathos Kasos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1 uur 8 duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Karpathos Kasos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Karpathos naar Kasos. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Karpathos Kasos Veerboot Prijzen

Karpathos Kasos veerboot prijzen variëren tussen €12* en €30*. De gemiddelde prijs is meestal €21*. De goedkoopste Karpathos Kasos veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*. De gemiddelde prijs voor een auto is €54*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karpathos naar Kasos?

De afstand tussen Karpathos en Kasos is ongeveer 21,1 mijl (33,9 km) of 18,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karpathos Kasos veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karpathos en Kasos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karpathos en Kasos.

Kan ik te voet reizen van Karpathos naar Kasos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries, SeaJets tussen Karpathos en Kasos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karpathos naar Kasos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Karpathos naar Kasos met Anek Lines, Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karpathos - Kasos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Anek Lines, Blue Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 26 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 1h 8m
Snelste Zeiltijd 1h 5m
Eerste veerboot 16:30
Laatste veerboot 22:20
Afstand 18 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karpathos naar Kasos?

De reistijd per veerboot van Karpathos naar Kasos is ongeveer 1h 08m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Karpathos naar Kasos?

De prijs van de ferry overtocht van Karpathos naar Kasos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karpathos naar Kasos is 25 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Karpathos naar Kasos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Karpathos naar Kasos. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karpathos naar Kasos?

Boek overtochten van Karpathos naar Kasos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Karpathos en Kasos?

De afstand van Karpathos naar Kasos is ongeveer 18 zeemijlen.

Karpathos Gids

Karpathos is een Grieks eiland en behoort tot de Dodekanesos groep eilanden in het zuiden van de oostelijke Egeïsche Zee. Karpathos is de tweede grootste van de Dodekanesos eilanden en de afgelegen ligging heeft geresulteerd in een eiland met behoud van alle gewoonten, traditionele klederdracht en dialect die heel erg op die van het Griekse eiland Kreta en Cyprus lijkt.

Het eiland wordt gekenmerkt door ruige bergen in het noorden, vruchtbare gebieden in het zuiden, en een overvloed aan wilde bloemen in de winter en het voorjaar. Prachtige stranden zonder drukte zijn een handtekening landschap gelegen tussen steile rotsen van het eiland. De stranden van Karpathos kunnen worden onderverdeeld in vier groepen: de stranden aan de oostkust zijn kleiner en grind, maar zonder wind; de stranden van het zuidelijke deel van het eiland, in de buurt van de luchthaven, het gebied met fijn witte zand; het zandstrand aan de westkust zijn het meest blootgesteld aan de Meltemi en ze zijn alleen beschikbaar in weinig wind; de stranden in het noorden van het eiland zijn alleen toegankelijk via de zee en per jeep.

Veerboten van Karpathos vertrekken naar de havens van Piraeus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki en Kasos.


Kasos Gids

Het Griekse eiland Kásos is het meest zuidelijke eiland van de Dodekanesos eilanden groep. Het eiland heeft een eeuwenoude geschiedenis en vele gemeenschappelijke kenmerken met het nabijgelegen eiland Kreta. Feniciërs worden beschouwd als de eerste bewoners zijn, terwijl Homer omvat Kásos in de lijst van eilanden die in de Trojaanse oorlog deelnamen. Ondanks zijn kleine formaat, het eiland had een grote marine en commerciële aanwezigheid, met behulp van haar vloot te nemen aan de revolutie van 1821, die het zijn volledige vernietiging in 1824 kostte door de Turken Zijn latere geschiedenis is identiek met de rest van de Dodekanesos, tot de eenwording met het Griekse vasteland in 1948. Veel van Kásos ', evenals Karpathos' inwoners emigreerden naar Amerika en Egypte, waar ze werkte aan de bouw van het Suezkanaal in het midden van de 19e eeuw.

Kasos kan worden bereikt per veerboot vanuit Piraeus, Kreta (Siteia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki en Karpathos.


Karpathos naar Kasos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 13:55 15:35 1 uur 40 minuten do
Blue Star Ferries 14:50 16:30 1 uur 40 minuten vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.