Nisyros
Patmos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Nisyros - Patmos

Nisyros naar Patmos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Nisyros en Patmos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Nisyros Patmos veerboten.

Nisyros Patmos Veerdienst Tijden

Nisyros Patmos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Nisyros rond 20:10. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4u 45m.

Nisyros Patmos Veerboot Prijzen

Nisyros Patmos veerboot prijzen variëren tussen €38* en €62*. De gemiddelde prijs is meestal €54*. De goedkoopste Nisyros Patmos veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €54*. De gemiddelde prijs voor een auto is €103*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Nisyros naar Patmos?

De afstand tussen Nisyros en Patmos is ongeveer 61,5 mijl (98,9 km) of 53,4 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Nisyros Patmos veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan het reizen met de auto tussen Nisyros en Patmos momenteel toe.

Kan ik te voet reizen van Nisyros naar Patmos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Nisyros en Patmos.

Nisyros Patmos Veerdienst schema's

  • Blue Star Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Nisyros naar Patmos?

De reistijd per veerboot van Nisyros naar Patmos is ongeveer 4h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Nisyros naar Patmos?

De prijs van de ferry overtocht van Nisyros naar Patmos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Nisyros naar Patmos is 32 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Nisyros naar Patmos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Nisyros naar Patmos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Nisyros naar Patmos?

Boek overtochten van Nisyros naar Patmos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Nisyros en Patmos?

De afstand van Nisyros naar Patmos is ongeveer 52 zeemijlen.

Nisyros Gids

Nisyros is een Grieks eiland gelegen in de Aegeanb Zee en maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep. Nisyros ligt tussen de eilanden Kos en Tilos. De kusten van het eiland zijn over het algemeen rotsachtige of kiezelstranden, maar er zijn ook enkele zandstranden, die vooral te vinden zijn in het noord-oostelijke deel van het eiland. De vulkaan is op dit moment actief (maar niet losbarstende), en fumarolen zijn te vinden op de kraters. Volgens de Griekse mythologie heeft Poseidon tijdens een gevecht met Polyvotis een gedeelde van kos afgehakt en die naar de Gigant gegooid. De oude naam van Nisyros was Porphyris. Oude muren, die uit de 5e eeuw voor Christus dateren, een deel van de acropolis van het eiland, zijn te vinden in de buurt van Mandraki.

Veerboten van Nisyros vertrekken naar Piraeus en naar de andere eilanden in de Dodekanesos. Vanaf Nisyros kunt u ook reizen naar Cycladen en Kreta, maar meestal via een derde eiland. Zowel conventionele als Highspeed veerboten verzorgen diensten van en naar Nisyros, afhankelijk van de route en de veerbootmaatschappij.


Patmos Gids

Het Griekse eiland Patmos maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen aan de Egeïsche Zee, niet ver van de westkust van Turkije. Zodra u aankomt op Patmos, het wordt meteen duidelijk dat dit eiland iets heel bijzonders te bieden heeft aan bezoekers. De levendige havenstad aan Patmos is Skala en een aantal van de populairste attracties van het eiland bevinden zich in of rond de stad. In het noorden van Sakala, wordt Meloi Beach volledig in de schaduw van bomen en is erg mooi. Het klooster van St. John, in het dorpje Hora, is ook van belang voor veel bezoekers, samen met de vele witgekalkte huizen in de buurt. Een andere populaire attractie op het eiland is de Grot van de Apocalyps, die wordt beschouwd als de heilige grot waar Sint Ioannis hoorde de stem van God en schreef de Apocalyps te zijn geweest. In de grot, kunnen bezoekers het kruis van Saint Ioannis gegraveerd, evenals de drie kleine scheurtjes op de rots vanwaar de stem van God kwam, en Holly Trinity symboliseert.


Nisyros naar Patmos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 20:10 00:55 4 uur 45 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.