Karlovassi
Evdilos
Veerboten naar Ikaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karlovassi - Evdilos

Veerboot van Karlovassi naar Evdilos

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Karlovassi en Evdilos. Deze veerboot route wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Karlovassi Evdilos veerboten kosten tussen € 11 en € 64, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karlovassi Evdilos veerboten.

Karlovassi Evdilos Veerboot Tijden

De eerste Karlovassi Evdilos veerboot vertrekt meestal vanuit Karlovassi rond 00:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:10.

Hoe lang is de veerboot van Karlovassi naar Evdilos?

Karlovassi Evdilos Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 1u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Karlovassi Evdilos Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Karlovassi naar Evdilos. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Karlovassi Evdilos Veerboot Prijzen

Karlovassi Evdilos veerboot prijzen variëren meestal tussen €11* en €64*. De gemiddelde prijs is meestal €29*. De goedkoopste Karlovassi Evdilos veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €19*. De gemiddelde prijs voor een auto is €70*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karlovassi naar Evdilos?

De afstand tussen Karlovassi en Evdilos is ongeveer 36,2 mijl (58,2 km) of 31,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karlovassi Evdilos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karlovassi en Evdilos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karlovassi en Evdilos.

Kan ik te voet reizen van Karlovassi naar Evdilos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Karlovassi en Evdilos.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karlovassi naar Evdilos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Karlovassi naar Evdilos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Samos eiland naar Ikaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karlovassi - Evdilos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 37 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 1h 15m
Snelste Zeiltijd 1h 10m
Eerste veerboot 00:20
Laatste veerboot 18:10
Afstand 31 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karlovassi naar Evdilos?

De reistijd per veerboot van Karlovassi naar Evdilos is ongeveer 1h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Karlovassi naar Evdilos?

De prijs van de ferry overtocht van Karlovassi naar Evdilos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karlovassi naar Evdilos is 34 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Karlovassi naar Evdilos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karlovassi naar Evdilos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karlovassi naar Evdilos?

Boek overtochten van Karlovassi naar Evdilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Karlovassi naar Evdilos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Karlovassi naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Karlovassi naar Evdilos?

Ja, je kunt met een voertuig van Karlovassi naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Karlovassi naar Evdilos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Karlovassi en Evdilos?

De afstand van Karlovassi naar Evdilos is ongeveer 31 zeemijlen.

Karlovassi Gids

Karlovassi is een stad op het Griekse eiland Samos aan de Noord-Egeïsche Zee. De stad is gelegen aan de noordzijde van het eiland en heeft een lange en rijke historie in het bedrijfsleven en cultuur. Tot het begin van de 20e eeuw, de stad werd bekend om zijn leerlooierij en tabak productie. In de stad toont de Looierij Museum de lange traditie van de stad heeft in leerlooierij, die teruggaat tot de oudheid. Het museum toont de instrumenten en methoden van leerbewerking en toont ook aan de bezoekers waar tientallen leerlooierijen waren gelegen in Samos in de 20e eeuw. De stad heeft vele prachtige neoklassieke herenhuizen die gezien kunnen worden, samen met de overblijfselen van de grote steenfabrieken aan de "Ormos" zeegebied.

Omdat Karlovassi ook een vrij grote haven is, er zijn tal van veerverbindingen naar andere eilanden en naar het vasteland van Griekenland. Bestemmingen vanaf Karlovassi zijn onder andere Piraeus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros en Kavala.


Evdilos Gids

Evdilos is gelegen in het noordelijke deel van het Griekse eiland Ikaria, gelegen in het Noordelijk deel van de Egeïsche Zee. Het ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van Agios Kirikos. Evdilos is een relatief nieuwe badplaats gebouwd na 1830 toen de piraterij volledig werd uitgeroeid op het eiland. Evdilos was een tijdelijke hoofdstad voordat Agios Kirikos tijdens de tweede Turkse bezetting tussen 1834-1912. Zijn naam betekent zichtbaar en vrij gemaakt geopend horizon. Vandaag is het de tweede poort en de hoofdstad van het eiland, en het centrum van Noord-, Midden- en West-Ikaria. Samen met de nederzettingen van Arethousa, Dafni, Karavostamo, Manganitis en Frandato, vormen zij de gemeenschap van Evdilos met ongeveer 2.400 permanente inwoners.

Als het om dikke vegetatie, hoge bergen, betoverende rivieren of spectaculaire kloven gaat, Ikaria is zeker de beste bestemming. Er zijn ook genoeg stranden te vinden. Zanderige of kiezelstranden, populair of geïsoleerd, gemakkelijk bereikbaar of niet auto-toegankelijke degenen, met of zonder voedsel en drank voorzieningen, er is voor elk wat wils.


Karlovassi naar Evdilos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 16:45 17:55 1 uur 10 minuten di, vr, za, zo
Hellenic Seaways 18:10 19:20 1 uur 10 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.