Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Ancona Veerboot Haven

  • Ancona Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Ancona vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Ancona Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Ancona Veerdiensten

Ancona Gids

Wat te doen in Ancona?

Ancona stond bekend als een weinig aantrekkelijke stad zonder de typisch mediterrane sfeer. Toeristen gingen vaak tevergeefs op zoek naar een pittoreske plek om iets te eten of drinken. Toch is het imago van de stad de afgelopen jaren sterk verbeterd. U kunt de uitdagende wandelpaden volgen om de schitterende uitzichten over de Adriatische Zee te bewonderen. In Ancona bevinden zich een aantal charmante pleinen die op warme zomeravonden druk worden bezocht door zowel de lokale bevolking als toeristen. Als u besluit om uw wandeling te vervolgen, komt u langs prachtige Romeinse ruïnes die de noordoostkust van Italië typeren. Hier kunt u mooie foto’s nemen en vervolgens in het archeologisch museum meer te weten komen over de geschiedenis van de regio.

Vervoer

Ancona is een kleine stad die prima wandelend te verkennen is.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.