Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Tinos Veerboot Haven

  • Tinos Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Tinos vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Tinos Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Tinos Veerdiensten

Tinos Gids

Tinos Gids

Tinos is een van de grootste van de Cycladen in Griekenland. Tinos is bekend om de Kerk van Panagia Evangelistria, zijn talrijke molens, artistieke duiventillen, talrijke dorpen en zijn Venetiaanse vestingwerken bij de berg, Exobourgo. Tinos is gelegen nabij het geografische centrum van de eilandengroep de Cycladen, en is vanwege de Panagia Evangelistria kerk, met zijn icoon van de Maagd Maria, Tinos is ook het centrum van een jaarlijkse bedevaart die plaatsvindt op de datum van de dormition van de Maagd Maria. Dit is misschien wel de meest opmerkelijke en nog steeds actief jaarlijkse bedevaart in de regio. Veel mensen maken van hun pelgrimstocht, 800 meter van de veerboot werf naar de kerk op hun handen en knieën als teken van toewijding.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.