Piraeus naar Thira Veerboot

De Piraeus Thira veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 6 veermaatschappijen. Minoan Lines varen tot maximaal 3 keer per week, Blue Star Ferries 14 keer per week, Anek Lines 1 keer per week, Cyclades Fast Ferries 3 keer per week, Zante Ferries 2 keer per week & de veerdienst van SeaJets vaart tot maximaal 14 keer per week.

Er is een totaal van 37 overtochten per week op de Piraeus Thira route tussen Athene en Cycladen en met 6 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Piraeus - Thira Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Piraeus Thira tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Piraeus Thira boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.