Koufonissi
Katapola
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Koufonissi - Katapola

Veerboot van Koufonissi naar Katapola (Amorgos)

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 17 wekelijkse afvaarten tussen Koufonissi en Katapola (Amorgos). 3 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines en vaart het hele jaar door. Koufonissi Katapola (Amorgos) veerboten kosten tussen €6 en €86, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Koufonissi Katapola (Amorgos) veerboten.

Koufonissi Katapola (Amorgos) Veerboot Tijden

De vroegste Koufonissi Katapola (Amorgos) afvaarten vertrekken meestal rond 01:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:15.

Hoe lang is de veerboot van Koufonissi naar Katapola (Amorgos)?

Koufonissi Katapola (Amorgos) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 13m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Koufonissi Katapola (Amorgos) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 17 wekelijkse veerdiensten van Koufonissi naar Katapola (Amorgos). Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Koufonissi Katapola (Amorgos) Veerboot Prijzen

Koufonissi Katapola (Amorgos) veerboot prijzen variëren tussen €6* en €86*. De gemiddelde prijs is meestal €40*. De goedkoopste Koufonissi Katapola (Amorgos) veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €39*. De gemiddelde prijs voor een auto is €166*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Koufonissi naar Katapola (Amorgos)?

De afstand tussen Koufonissi en Katapola (Amorgos) is ongeveer 19,3 mijl (31,1 km) of 16,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Koufonissi Katapola (Amorgos) veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Koufonissi en Katapola (Amorgos). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Koufonissi en Katapola (Amorgos).

Kan ik ook te voet reizen van Koufonissi naar Katapola (Amorgos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten, SeaJets, Kleine Cycladen Lijnen tussen Koufonissi en Katapola (Amorgos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Koufonissi naar Katapola (Amorgos)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Koufonissi naar Katapola (Amorgos) met Blue Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Koufonissi - Katapola (Amorgos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 51 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 17
Gemiddelde vaartijd 1h 13m
Snelste Zeiltijd 30m
Eerste veerboot 01:20
Laatste veerboot 17:15
Afstand 16 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Koufonissi naar Katapola?

De reistijd per veerboot van Koufonissi naar Katapola is ongeveer 46m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Koufonissi naar Katapola?

De prijs van de ferry overtocht van Koufonissi naar Katapola kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Koufonissi naar Katapola is 48 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Koufonissi naar Katapola?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Koufonissi naar Katapola. Dit zijn
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets
 • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Koufonissi naar Katapola?

Boek overtochten van Koufonissi naar Katapola via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Koufonissi en Katapola?

De afstand van Koufonissi naar Katapola is ongeveer 16 zeemijlen.

Koufonissi Katapola Veerboot klantenrecensies

 • "Trip as expected"

  Nice trip from Paris to Naxos with nice we view from open deck 

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De reis was comfortabel. Op tijd vertrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij zeer verbaaste bij het ophalen van de twee tickets bij Blue Star in Paros dat het printen een euro per ticket kostte. Nog nooit eerder meegemaakt en kreeg helaas geen duidelijke verklaring hiervoor.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder

Koufonissi Gids

Koufonisia is een Grieks eiland en een van de Cycladen eilandengroep, en maakt deel uit van de gemeente Naxos en Kleine Cycladen. Koufonisia bestaat uit drie grote eilanden, Kato (Lower) en Pano (Upper) Koufonisi en Keros. Geografisch gezien is het eiland gelegen aan de zuid-oost kant van Naxos en aan de westzijde van Amorgos. Onbewoonde Keros is een beschermde archeologische site van waaruit een groot aantal oude Cycladische kunstwerken zijn opgegraven in de 20e eeuw. Kato Koufonisi ligt naast Pano Koufonisi, Shoinousa en Keros en is bijna onbewoond. De meest karakteristieke aanblik van het eiland is de kleine kerk van Panagia, gebouwd op de steiger, op de top van de oude ruïnes. Alleen de visserij en toeristische maken gebruik van haar kleine, pittoreske haven. Pano Koufonisi is de kleinste en dichtstbevolkte eiland van de Cycladen eilandengroep. De witte molen aan de oostzijde van de haven verwelkomen bezoekers bij hun aankomst op het eiland. De afwikkeling van Chora aan de zuidwestkust van Koufonisi is een karakteristiek voorbeeld van de architectuur van de Cycladen.


Katapola Gids

Het Griekse eiland Amorgos is gelegen in het oostelijke deel van de Cycladen eilandengroep en is de dichtstbijzijnde eiland naar de Dodekanesos. Vanwege de positie Amorgos 'tegenover de oude stranden van de Ionische steden zoals Militos, Alikarnassos en Efeze, werd het een van de eerste plaatsen waar de Ioniërs doorgegeven naar de Cycladen en op het Griekse vasteland. De spectaculaire klooster van Panagia Hozoviotissa is gelegen op de klif kant, ten noordoosten van Chora. Het werd gebouwd in het begin van de tweede millennium, om een religieus icoon te beschermen, dat dateert uit 812, tegen indringers. Het pictogram blijft aan het publiek getoond in het klooster.

Katapola is de belangrijkste haven van het eiland en is de thuisbasis van de beroemde kerk van Katapoliani die is gebouwd op de top van een oude tempel gewijd aan Apollo. Van de haven van de stad zijn er de regelmatige veerverbindingen naar de haven van Piraeus met een vaartijd van tussen de 7 - 9 uur op een conventionele veerboot, afhankelijk van de route, en 4-5 uur als een fast ferry wordt genomen. Het eiland heeft ook veerdiensten naar de rest van de Cycladen, de Dodekanesos eilanden en het eiland Astypalaia.


Koufonissi naar Katapola Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 03:10 03:50 40 minuten zo
Blue Star Ferries 03:20 04:00 40 minuten di, do
SeaJets 12:35 13:05 30 minuten di, wo, do, vr
SeaJets 12:40 13:10 30 minuten Ma, za, zo
Blue Star Ferries 14:20 15:00 40 minuten Ma, za, zo
Small Cyclades Lines 16:35 17:45 1 uur 10 minuten wo, vr, za
Small Cyclades Lines 16:35 20:05 3 uur 30 minuten di, do, zo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.