Limnos
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Limnos - Mykonos

Limnos naar Mykonos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Limnos (Myrina) naar Mykonos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Limnos (Myrina) Mykonos veerboten.

Limnos (Myrina) Mykonos Veerboot Tijden

Limnos (Myrina) Mykonos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Limnos (Myrina) rond 01:05. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 16u 28m.

Limnos (Myrina) Mykonos Veerboot Prijzen

Limnos (Myrina) Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €100* en €345*. De gemiddelde prijs is €242*. De goedkoopste Limnos (Myrina) Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €69*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €217*. De gemiddelde prijs voor een auto is €506*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Limnos (Myrina) naar Mykonos?

De afstand tussen Limnos (Myrina) en Mykonos is ongeveer 173,7 mijl (279,5 km) of 150,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Limnos (Myrina) Mykonos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Limnos (Myrina) en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Limnos (Myrina) en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Limnos (Myrina) naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Limnos (Myrina) en Mykonos.

Limnos (Myrina) Mykonos Veerdienst schema's

  • Hellenic Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Limnos naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Limnos naar Mykonos is ongeveer 16h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Limnos naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Limnos naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Limnos naar Mykonos is 45 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Limnos naar Mykonos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Limnos naar Mykonos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Limnos naar Mykonos?

Boek overtochten van Limnos naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Limnos naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Limnos naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Limnos naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Limnos naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Limnos naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Limnos en Mykonos?

De afstand van Limnos naar Mykonos is ongeveer 150 zeemijlen.

Limnos Gids

Limnos, ook wel bekend als Lemnos, is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en is het 8ste grootste van de Griekse eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Myrina, aan de westkust, en Moudros aan de oostelijke oever van een grote baai in het midden van het eiland. De hoofdstad van het eiland is de havenstad Myrina, een stadje dat bekend staat om zijn prachtige, traditionele geplaveide steegjes, zijn oude stenen herenhuizen, de promenade aan de zee, en zijn Byzantijnse kasteel. Het indrukwekkende kasteel dat over de stad uitkijkt ligt op een rotsachtig en steil schiereiland. Een bos gelegen nabij de stad Moudros, heeft versteende boomstammen, bladeren, fruit en palmbomen wortels die ongeveer 20-22000000 jaar oud zijn. Ook het nederzettingssysteem van Poliochni, de oudste neolithische stad van Europa ligt op het eiland. Het is een rechthoekig gebouw met een dubbele rij stapte zetels dat op een parlementaire architectonische structuur lijkt. Het wordt hierom verondersteld als het oudste parlement ter wereld!

De boot vanuit Myrina biedt verbindingen met de eilanden van Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en met het vasteland naar de havens van Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.