Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Newhaven Veerboot Haven

  • Newhaven Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Newhaven vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Newhaven Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Newhaven Veerdiensten

Newhaven Gids

Newhaven Gids

Newhaven werd tot de 16e eeuw Meeching genoemd, als gevolg van een grote storm die de loop van de Sussex Ouse om heeft geleid, dus de vorming van een Newhaven. Wealden eiken, wijn en gedistilleerde dranken uit het continent en plak ijs van de Oostzee werden verscheept via de haven. De stad bloeide met scheepswerven en brouwerijen. De spoorlijn bereikte Newhaven in 1840 en de eerste veerdienst volgde kort daarna. Het is de kortste land-zee verbinding tussen Londen en Parijs. Zowel de veerdienst als de Dieppe treinverbinding hebben sterke banden tussen Newhaven en Dieppe. Elk jaar wordt de burgemeester van Dieppe en zijn entourage worden verwelkomt in Newhaven voor een herdenkingsdienst voor de 1000 Canadese en geallieerde militairen die uit Newhaven zijn vertrokken maar stierf op de stranden van Dieppe. Zij worden herdacht en gevierd met een indrukwekkende granieten sokkel in een tuin van herinnering in de haven.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.