COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Agistri Myli - Piraeus is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Griekenland naar Athene pagina.

Agistri Myli - Piraeus Veerbootmaatschappij

    • 4 Afvaarten / Dag 55 min
    • Prijsaanvraag
    • 4 Afvaarten / Dag 1 uur
    • Prijsaanvraag

Agistri Myli naar Piraeus Veerboot

De Agistri Myli Piraeus veerdienst verbindt Griekenland met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Aegean Flying Dolphins veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 55 minuten Terwijl de veerdienst van Hellenic Seaways vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 1 hour.

Dus dat is een totaal van 56 overtochten per week op de Agistri Myli Piraeus route tussen Griekenland en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Piraeus Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.