Anafi
Santorini (Thira)
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Anafi - Santorini (Thira)

Veerboot van Anafi naar Santorini (Thira)

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Anafi Santorini (Thira) veerboten kosten tussen €12 en €35, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Anafi Santorini (Thira) veerboten.

Anafi Santorini (Thira) Veerboot Tijden

De eerste Anafi Santorini (Thira) ferry vertrekt gewoonlijk vanuit Anafi rond 01:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 04:40.

Hoe lang is de veerboot van Anafi naar Santorini (Thira)?

Anafi Santorini (Thira) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Anafi Santorini (Thira) Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Anafi naar Santorini (Thira) verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Anafi Santorini (Thira) Veerboot Prijzen

Anafi Santorini (Thira) veerboot prijzen variëren tussen €12* en €35*. De gemiddelde prijs is meestal €21*. De goedkoopste Anafi Santorini (Thira) veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €17*. De gemiddelde prijs voor een auto is €35*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Anafi naar Santorini (Thira)?

De afstand tussen Anafi en Santorini (Thira) is ongeveer 38,0 km of 20,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Anafi Santorini (Thira) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Anafi en Santorini (Thira). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Anafi en Santorini (Thira).

Kan ik te voet reizen van Anafi naar Santorini (Thira)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Anafi en Santorini (Thira).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Anafi naar Santorini (Thira)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Anafi naar Santorini (Thira) met Anek Lines, Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Anafi - Santorini (Thira) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 27 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 1h 15m
Eerste veerboot 01:20
Laatste veerboot 04:40
Afstand 20 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Anafi naar Thira?

De reistijd per veerboot van Anafi naar Thira is ongeveer 1h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Anafi naar Thira?

De prijs van de ferry overtocht van Anafi naar Thira kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Anafi naar Thira is 26 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Anafi naar Thira?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Anafi naar Thira. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Anafi naar Thira?

Boek overtochten van Anafi naar Thira via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Anafi en Thira?

De afstand van Anafi naar Thira is ongeveer 20 zeemijlen.

Anafi Gids

Anafi is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen eilandengroep, en ligt ten oosten van het eiland Thira (Santorini). Anafi is zeker een eiland om te wandelen. Door de oude paden en rond de steile heuvels, kunt u van de ene kant van het eiland tot het andere lopen. De meest populaire stranden zijn de Klisidi en Roukounas. Een schiereiland aan het oostelijke uiteinde van het eiland wordt gedomineerd door een monolithische piek, Mt. Kalamos, een van de grootste van de Middellandse Zee op 420m. Gelegen in het noorden is de Kalamiotissa kerk, herbouwd in een groot deel na een aardbeving in de jaren 1950.
Anafi en de Cycladen in het algemeen zijn verbonden met de havens van Piraeus en Rafina. Vanaf Anafi kunt u ook per boot naar de nabijgelegen Cycladische eilanden van Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros en Milos. Er zijn ook bootverbindingen naar de eilanden Kreta, Rhodos, de Dodekanesos en Oost Egeïsche eilanden. Typische reistijden naar het eiland vanaf Piraeus zijn tussen 5 en 7 uur per veerboot of 3½ en 4½ uur per snelnoot, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini is een van de Cycladen eilandengroep, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee. Santorini heeft een beroemde vulkanische verleden, die zeer veel heeft gevormd op het eiland dat kan worden gezien vandaag, het creëren van een surrealistisch en vrij uniek landschap in plaatsen. De met water gevulde 'caldera' krater blijft een vertrouwd gezicht aan al diegenen die Santorini bezoeken en is omgeven door een muur van kleurrijke kliffen, die zijn meestal proppen-vol met charmante huizen. Santorini is ook bekend om zijn mooie stranden, archeologische opgravingen, de drukke haven in Athinios, en zijn heel prachtige zonsondergangen, die alle meer spectaculair lijkt als uitzicht vanuit het dorp Oia, op verre noordelijke puntje van het eiland. Fira is de hoofdstad van het eiland en staat naast de caldera zelf. Stranden van het eiland zijn zeer onderscheidend, met donker vulkanisch zand, die vaak zeer heet kan worden, het maken van een ligstoel of een handdoek zeer noodzakelijk op keer. In het algemeen, de beste stranden in de aanbieding hebben de neiging om te worden geclusterd rond de oostelijke kustlijn. Altijd populair is de rek op Perisa, terwijl een beetje naar het zuiden, Perivolos Beach is ook zeer opmerkelijk, zoals Red Beach, dicht bij Ancient Akrotiri, waar de hoge rode kliffen zijn moeilijk te missen.


Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.