Meld je aan voor toegang tot het Direct Ferries reisagenten-boekingsportal

Waarom samenwerken?

  • Direct Ferries Connect is het B2B merk van 's werelds grootste site voor het boeken van ferrytickets, Directferries.nl.
  • Wij zijn de ferry-experts en bieden de eenvoudigste, snelste en handigste boekingsportal om ferry overtochten overal ter wereld te plannen en te boeken. Het boekingsportaal voor reisagenten geeft jou (en je mede-reisagenten) toegang tot meer dan 4.000 routes en 230 veerbootmaatschappijen. Je kunt ticketprijzen en ferry vertrektijden vergelijken en boekingen maken zonder dat integratie nodig is.
  • Naast het boekingsportaal voor reisagenten bieden we ook een boekingswidget, affiliate trackinglinks en een boekings-API.

Hoeveel ga ik verdienen?

  • Voor elke bevestigde veerbootboeking (voor een veerboot die heeft gevaren) verdien je 50% van de commissie die we van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hoe meld ik me aan?

  • Volg je boekingen en inkomsten online. Alle informatie is 24/7 en real time voor je beschikbaar. Hoe meld ik me aan? Klik op "Meer informatie" om de website van Direct Ferries Connect te bezoeken. Klik op deze site op "Become a partner" om deel te nemen aan ons partnerprogramma. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, verlenen wij je direct toegang tot ons boekingssysteem, dat je voorziet van alle tools die je nodig hebt om te beginnen met het maken van ferry boekingen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons Partnerships-team: affiliateteam@directferries.com.

Private Label Programma

Als je een whitelabel boekingservaring wilt aanbieden, meld je dan aan om deel te nemen aan ons private label-programma

Doe nu mee