Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Venetië Veerboot Haven

  • Venetië Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Venetië vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Venetië Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Venetië Veerdiensten

Venetië Gids

Venetië Gids

Venetië, de "stad van grachten", is de hoofdstad van de regio Veneto en van de provincie Venetië, Italië. Het bestaat uit meer dan 100 eilanden, velen van hen met elkaar verbonden door bruggen en de grootste doorkruiste door blauw-groene kanalen naar de eindeloze vergemakkelijking van het verkeer. Gelegen in de Venetiaanse lagune, een grote inham aan de Adriatische Zee, Venetië werd gesticht in 421. Van het jaar 1000 tot ongeveer 1630 na Christus, de stad was een krachtig maritiem imperium met controle over de handel in specerijen en geregeerd door een opeenvolging van soms bloederig Dukes - of Doges zoals ze lokaal genoemd werden. De ongelooflijke rijkdom van de stad heeft uitdrukking in vergulde paleizen en koopman villa's langs de belangrijkste verkeersader, de Grand Canal. De persoonlijke rijkdom van de machtige stelde hen in staat om met de beste Italiaanse en buitenlandse kunstenaars voor de decoratie van hun paleizen, gildehuizen en kerken te werken. Het is de erfenis van deze burgerlijke generositeit dat kunstliefhebbers trekt.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.