Aegiali
Iraklia
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Aegiali - Iraklia

Veerboot van Aegiali (Amorgos) naar Iraklia

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Aegiali (Amorgos) naar Iraklia. 3 maatschappijen bevaren deze route Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines en vaart het hele jaar door. Aegiali (Amorgos) Iraklia veerboten kosten tussen €13 en €54, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Aegiali (Amorgos) Iraklia veerboten.

Aegiali (Amorgos) Iraklia Veerboot Tijden

De eerste Aegiali (Amorgos) Iraklia veerboot vertrekt meestal vanuit Aegiali (Amorgos) rond 08:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 08:00.

Hoe lang is de veerboot van Aegiali (Amorgos) naar Iraklia?

Aegiali (Amorgos) Iraklia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 27m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Aegiali (Amorgos) Iraklia Veerdienst Roosters

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Aegiali (Amorgos) naar Iraklia. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Aegiali (Amorgos) Iraklia Veerboot Prijzen

Aegiali (Amorgos) Iraklia veerboot prijzen variëren tussen €13* en €54*. De gemiddelde prijs is meestal €20*. De goedkoopste Aegiali (Amorgos) Iraklia veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €20*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Aegiali (Amorgos) naar Iraklia?

De afstand tussen Aegiali (Amorgos) naar Iraklia is ongeveer 56,3 km of 30,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Aegiali (Amorgos) Iraklia veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Aegiali (Amorgos) en Iraklia.

Kan ik te voet reizen van Aegiali (Amorgos) naar Iraklia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten, SeaJets, Kleine Cycladen Lijnen tussen Aegiali (Amorgos) en Iraklia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Aegiali (Amorgos) naar Iraklia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Aegiali (Amorgos) naar Iraklia met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Aegiali (Amorgos) - Iraklia Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries, SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 26 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 27m
Snelste Zeiltijd 3h 25m
Eerste veerboot 08:00
Afstand 30 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Aegiali naar Iraklia?

De reistijd per veerboot van Aegiali naar Iraklia is ongeveer 2h 42m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Aegiali naar Iraklia?

De prijs van de ferry overtocht van Aegiali naar Iraklia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Aegiali naar Iraklia is 25 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Aegiali naar Iraklia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Aegiali naar Iraklia. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Aegiali naar Iraklia?

Boek overtochten van Aegiali naar Iraklia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Aegiali en Iraklia?

De afstand van Aegiali naar Iraklia is ongeveer 30 zeemijlen.

Aegiali Gids

Amorgos is het meest oostelijke eiland van de Griekse Cycladen eilandengroep. Het eiland beschikt over veel overblijfselen van de oude beschavingen. Amorgos wordt onderscheiden door de kwaliteit en grootte van de muren rondom de stad Arkesini, de oude torens waarvan de resten verspreid zijn over het hele eiland, de oude graven, de stenen werktuigen, de inscripties, de vazen en andere antiquiteiten.

Gelegen op de klif, ten noordoosten van Chora, het klooster van Panagia Hozoviotissa werd in het begin van het tweede millennium gebouwd om een religieus icoon tegen indringers te beschermen, en dateert uit het jaar 812. Het pictogram in het klooster is voor het publiek bezoekbaar.

Amorgos is verbonden met de haven van Piraeus op het vasteland en heeft veerverbindingen met de eilanden Kreta, Naxos, Syros, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa en Astypalea. De twee aankomsthavens op Amorgos zijn Katapola en Aiyiáli (verandert op even en oneven dagen). De reis vanuit de haven van Piraeus naar een van deze havens duurt ongeveer zeven uur en dertig minuten.


Iraklia Gids

Iraklia is een klein Grieks eiland met ongeveer 100 inwoners, gelegen aan de westelijke rand van de Kleine Oost Cycladen eilandengroep. Dichte vegetatie, natuurlijke bronnen, gladde heuvels, kristalheldere wateren (met scheepswrakken op de zeebodem!), Prachtige baaien en grotten zijn de kenmerken van dit ongerept paradijs in Cycladen. Kust van het eiland is de thuisbasis van de mediterrane zeehond Monachus Monachus en de zeeschildpad Caretta Caretta. Er zijn twee dorpen op het eiland, Agios Georgios (bij de haven) en Panagia.

De geschiedenis van het eiland is grotendeels onbekend, waarschijnlijk omdat het eiland zo klein is. Het was waarschijnlijk niet anders dan door piraten ontroerd. Iraklia was waarschijnlijk een Minoïsche nederzetting in de 2e eeuw voor Christus, want er is een gelijknamige stad in Kreta. Onder Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, het eiland betaalde belastingen, maar het lijkt erop dat het de enige verplichting van de Iraklians gehad.

De haven van het eiland heet Agios Georgios en veerboten vertrekken naar de haven van Piraeus, met een reistijd van tussen de 8 tot 10 uur, afhankelijk van route. Het eiland is ook per boot verbonden met Naxos en Amorgos.


Aegiali naar Iraklia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 08:00 11:30 3 uur 30 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.