Chalki
Athene (Piraeus)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Chalki - Athene (Piraeus)

Veerboot van Chalki naar Athene (Piraeus)

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Chalki en Athene (Piraeus). 2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Chalki Athene (Piraeus) veerboten kosten tussen €40 en €163, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Chalki Athene (Piraeus) veerboten.

Chalki Athene (Piraeus) Veerdienst Tijden

De eerste Chalki Athene (Piraeus) ferry vertrekt gewoonlijk vanuit Chalki rond 12:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:55.

Hoe lang is de veerboot van Chalki naar Athene (Piraeus)?

Chalki Athene (Piraeus) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 18u 38m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 16u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Chalki Athene (Piraeus) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Chalki naar Athene (Piraeus). Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Chalki Athene (Piraeus) Veerboot Prijzen

Chalki Athene (Piraeus) veerboot prijzen variëren tussen €40* en €163*. De gemiddelde prijs is meestal €113*. De goedkoopste Chalki Athene (Piraeus) veerboot prijzen beginnen vanaf €41*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €100*. De gemiddelde prijs voor een auto is €230*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Chalki naar Athene (Piraeus)?

De afstand tussen Chalki en Athene (Piraeus) is ongeveer 474,4 km of 256,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Chalki Athene (Piraeus) veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Chalki en Athene (Piraeus). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Chalki en Athene (Piraeus).

Kan ik te voet reizen van Chalki naar Athene (Piraeus)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Chalki en Athene (Piraeus).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Chalki naar Athene (Piraeus)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Chalki naar Athene (Piraeus) met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Chalki - Athens (Piraeus) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 143 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 18h 38m
Snelste Zeiltijd 16h 15m
Eerste veerboot 12:55
Laatste veerboot 16:55
Afstand 256 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Chalki naar Piraeus?

De reistijd per veerboot van Chalki naar Piraeus is ongeveer 22h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Chalki naar Piraeus?

De prijs van de ferry overtocht van Chalki naar Piraeus kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Chalki naar Piraeus is 132 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Chalki naar Piraeus?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Chalki naar Piraeus. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Chalki naar Piraeus?

Boek overtochten van Chalki naar Piraeus via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Chalki naar Piraeus?

Ja, je kunt als voetpassagier van Chalki naar Piraeus reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Chalki naar Piraeus?

Ja, je kunt met een voertuig van Chalki naar Piraeus reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Chalki en Piraeus?

De afstand van Chalki naar Piraeus is ongeveer 256 zeemijlen.

Chalki Gids

Het Griekse eiland Chalki of Halki behoort tot de Dodekanesos eilandengroep aan de Egeïsche Zee en is het kleinste bewoonde eiland van de Dodekanesos eilanden. Het eiland ligt ongeveer 6 km ten westen van Rhodes, en heeft veel van zijn natuurlijke charme behouden omdat het niet veel toeristen ziet. De prachtige architectuur en ontspannen stranden maken het een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar rust en stilte. Weinige stranden in Chalki worden georganiseerd en toegankelijk te voet of met de bus. De rest van de stranden op het eiland zijn volledig afgezonderd.
In het centrum van het verlaten dorp kunt u lange wandelingen en landkapellen en resten van een middeleeuws kasteel ontdekken. Het dorp werd door bewoners verlaten toen de piraterij geconfronteerd werd aan de Egeïsche Zee.
Het eiland is verbonden per conventionele veerboot en snelboot bereikbaar vanaf de haven van Piraeus en de rest van de Dodekanesos eilanden. U kunt ook de boot nemen naar de Cycladische eilanden en naar Kreta via andere havens.


Athene (Piraeus) Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Chalki naar Piraeus Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 10:30 08:50 22 uur 20 minuten vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.