Kea
Athene (Lavrio)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kea - Athene (Lavrio)

Veerboot van Kea naar Lavrio

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 9 wekelijkse afvaarten tussen Kea en Lavrio. 3 maatschappijen varen op deze route Hellenic Seaways, SeaJets & Triton Ferries en het hele jaar door. Kea Lavrio veerboten kosten tussen €20 en €115, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kea Lavrio veerboten.

Kea Lavrio Veerdienst Tijden

De vroegste Kea Lavrio afvaarten vertrekken meestal rond 06:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:30.

Hoe lang is de veerboot van Kea naar Lavrio?

Kea Lavrio Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kea Lavrio Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 9 wekelijkse veerdiensten van Kea naar Lavrio. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways, SeaJets & Triton Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Kea Lavrio Veerboot Prijzen

Kea Lavrio veerboot prijzen variëren tussen €20* en €115*. De gemiddelde prijs is meestal €52*. De goedkoopste Kea Lavrio veerboot prijzen beginnen vanaf €11*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €35*. De gemiddelde prijs voor een auto is €111*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kea naar Lavrio?

De afstand tussen Kea en Lavrio is ongeveer 17,7 mijl (28,5 km) of 15,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kea Lavrio veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets, Triton Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kea en Lavrio. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kea en Lavrio.

Kan ik te voet reizen van Kea naar Lavrio?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets, Triton Ferries tussen Kea en Lavrio.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kea naar Lavrio?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kea naar Lavrio met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kea - Lavrio Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways, SeaJets & Triton Ferries
Gemiddelde prijs 66 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 9
Gemiddelde vaartijd 1h 0m
Eerste veerboot 06:30
Laatste veerboot 20:30
Afstand 15 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kea naar Lavrio?

De reistijd per veerboot van Kea naar Lavrio is ongeveer 51m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kea naar Lavrio?

De prijs van de ferry overtocht van Kea naar Lavrio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kea naar Lavrio is 61 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kea naar Lavrio?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Kea naar Lavrio. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Triton Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kea naar Lavrio?

Boek overtochten van Kea naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kea en Lavrio?

De afstand van Kea naar Lavrio is ongeveer 15 zeemijlen.

Kea Athene (Lavrio) Veerboot klantenrecensies

  • "Wachtwoord en referentie nr"

    Heel slecht uit te vinden hoe je die moet invullen Tickets waren niet duur ,dus rechtstrks geboekt bij bleu Star geborkt. Ook het schrijven van een review op deze link is erg lastig. Omdat je maar twee regels ziet. Ik boek voortaan rechtstreeks. Bleu Star verder perfect.. Deze recensie gaat niet over bleu Star. Maar over de directferries site

    'Artemis' travelled on Artemis

    Lees meer Lees minder

Kea Gids

Kea is een van de Cycladese groep eilanden en is gelegen aan de Egeïsche Zee. De grote dorpen van het eiland zijn Korissia en Vourkari. Het eiland ligt ongeveer 20 km van Cape Sounio en 60 km ten zuidoosten van Athene, de hoofdstad van Griekenland. Kea is niet een bijzonder groot eiland en meet 9 km breed en 19 km lang. De pittoreske haven van Korissia is een van de belangrijkste toeristische attracties van het eiland met zijn witte huisjes en de kleurrijke daken, de emaille fabriek, de kronkelende steegjes en schilderachtige kerken. Korissia ligt op een schilderachtige kleine haven met caiques en vissersboten.

Het eiland is beroemd om haar kristalheldere water, uitstekend uitzichten, rijke zeeleven en spectaculaire wand duiken. De watertemperaturen liggen meestal tussen 20-26 graden Celsius. Het hoogtepunt voor sportduikers is het wrak van stoomschip Patris, gezonken in 1868. De wereldberoemde wrak van de HMS Britannic,, zusterschip van de Titanic, ligt op 1,5 nautische mijl voor de kust, en is de bestemming voor Tec duikers, omdat het wrak een diepte van ongeveer 120 meter heeft.


Athene (Lavrio) Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


Kea naar Lavrio Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Triton Ferries 06:30 07:30 1 uur wo
Triton Ferries 15:00 16:00 1 uur za, zo
Triton Ferries 16:00 17:00 1 uur wo
Triton Ferries 17:45 18:45 1 uur di
Triton Ferries 19:00 20:00 1 uur zo
Triton Ferries 20:30 21:30 1 uur Ma

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.