Limnos
Chios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Limnos - Chios

Veerboot van Limnos (Myrina) naar Chios

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Limnos (Myrina) Chios veerboten kosten tussen €19 en €163, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Limnos (Myrina) Chios veerboten.

Limnos (Myrina) Chios Veerboot Tijden

De eerste Limnos (Myrina) Chios veerboot vertrekt meestal vanuit Limnos (Myrina) rond 01:05. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:50.

Hoe lang is de veerboot van Limnos (Myrina) naar Chios?

Limnos (Myrina) Chios Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 7u 17m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 7u 5m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Limnos (Myrina) Chios Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Limnos (Myrina) naar Chios verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Limnos (Myrina) Chios Veerboot Prijzen

Limnos (Myrina) Chios veerboot prijzen variëren tussen €19* en €163*. De gemiddelde prijs is meestal €66*. De goedkoopste Limnos (Myrina) Chios veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €25*. De gemiddelde prijs voor een auto is €96*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Limnos (Myrina) naar Chios?

De afstand tussen Limnos (Myrina) en Chios is ongeveer 119,8 mijl (192,8 km) of 104,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Limnos (Myrina) Chios veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Limnos (Myrina) en Chios. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Limnos (Myrina) en Chios.

Kan ik te voet reizen van Limnos (Myrina) naar Chios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Limnos (Myrina) en Chios.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Limnos (Myrina) naar Chios?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die van Limnos (Myrina) naar Chios reizen met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Limnos (Myrina) - Chios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 84 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 7h 17m
Snelste Zeiltijd 7h 5m
Eerste veerboot 01:05
Laatste veerboot 12:50
Afstand 104 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Limnos naar Chios?

De reistijd per veerboot van Limnos naar Chios is ongeveer 9h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Limnos naar Chios?

De prijs van de ferry overtocht van Limnos naar Chios kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Limnos naar Chios is 78 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Limnos naar Chios?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Limnos naar Chios en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Limnos naar Chios?

Boek overtochten van Limnos naar Chios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Limnos naar Chios?

Ja, je kunt als voetpassagier van Limnos naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Limnos naar Chios?

Ja, je kunt met een voertuig van Limnos naar Chios reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Limnos naar Chios?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Limnos en Chios?

De afstand van Limnos naar Chios is ongeveer 104 zeemijlen.

Limnos Gids

Limnos, ook wel bekend als Lemnos, is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en is het 8ste grootste van de Griekse eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Myrina, aan de westkust, en Moudros aan de oostelijke oever van een grote baai in het midden van het eiland. De hoofdstad van het eiland is de havenstad Myrina, een stadje dat bekend staat om zijn prachtige, traditionele geplaveide steegjes, zijn oude stenen herenhuizen, de promenade aan de zee, en zijn Byzantijnse kasteel. Het indrukwekkende kasteel dat over de stad uitkijkt ligt op een rotsachtig en steil schiereiland. Een bos gelegen nabij de stad Moudros, heeft versteende boomstammen, bladeren, fruit en palmbomen wortels die ongeveer 20-22000000 jaar oud zijn. Ook het nederzettingssysteem van Poliochni, de oudste neolithische stad van Europa ligt op het eiland. Het is een rechthoekig gebouw met een dubbele rij stapte zetels dat op een parlementaire architectonische structuur lijkt. Het wordt hierom verondersteld als het oudste parlement ter wereld!

De boot vanuit Myrina biedt verbindingen met de eilanden van Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en met het vasteland naar de havens van Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Chios Gids

Het Griekse eiland Chios is een van de eilanden gelegen in het noordoosten deel van de Egeïsche Zee, zeer dicht bij Turkije en tegenover het Eritrea schiereiland, door de Straat Chios gescheiden van het. Het eiland strekt zich uit tot 842 vierkante kilometer en heeft een bevolking van ongeveer 54.000 mensen. Ongeveer de helft van de bevolking van het eiland woont in de hoofdstad van het eiland, Chios. Sites een bezoek aan het eiland de moeite waard zijn het Byzantijns Museum, dat is gehuisvest in een oude Ottomaanse moskee, waar u een perfecte kopie van de beroemde Delacroix's schilderij "Slachting in Chios" kan zien. Er is ook de beroemde "Korais" bibliotheek met de persoonlijke collectie van Adamantios Korais onder zijn 1300 historische volumes en het Maritiem Museum, waar bezoekers een nauwkeurige replica's van zeilschepen en stoomboten kan zien. Loop door de pittoreske smalle straatjes van Kaloplitis en bewonder herenhuizen de reders, en ga helemaal op te Tampákika, waar u de majestueuze molens van de oude leerlooierijen en Ioustiniani Palace kunnen zien.

Vanuit de haven van Chios vertrekken veerdiensten naar Piraeus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psará en Cesme.


Limnos naar Chios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 01:05 08:30 7 uur 25 minuten vr
Hellenic Seaways 03:10 10:20 7 uur 10 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.