COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Golden Star Ferries

Golden Star Ferries verzorgt seizoensgebonden overtochten tussen het Griekse vasteland haven van Rafina en eilanden van de Cycladen.

Gebruik directferries.nl om de diensten van Golden Star Ferries met elkaar te vergelijken en tal van andere overtocht maatschappijen voor uitgebreide keuze en de laagste tarieven.

Alle Golden Star Ferries routes

Golden Star Ferries klantenrecensies.

 • "Makkelijk! "

  Ideale manier van tickets kopen online inchecken etc. Wel ff opletten (vlak voor vertrek) dat je definitieve stoel nummer krijgt. Deze e-mail zal bij ons in de spam ;-) Was echt nogal koud (airco) aan boord ! En kwamen dik half uur later aan dan op ticket stond. Heerlijke koffie en koeken etc. Aanrader!

  Lees meer Lees minder
 • "Super"

  Heerlijk. Snelle luxe boot. Goed verzorgt vriendelijk personeel. Voldeed aan meer dan ik had verwacht.

  Lees meer Lees minder
 • "Heraklion-Santorini golden star ferries"

  Bootpersoneel spreekt niet geweldig Engels en kan nors overkomen. Wij reden met auto aan boord en was een beetje onduidelijkheid over en weer. Wanneer en waar boot op. Maar uiteindelijk alles ok. Catering personeel prima!!

  Lees meer Lees minder
 • "Golden star supercat"

  Onze boot was wat vertraagd. Kleine boot, niet veel voorzieningen. Het vervelendste was dat het ontzettend koud was op de boot. De boot vaart heel snel, daardoor deint het wel veel op sommige stukken.

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes