Ios naar Thira Veerboot

De Ios Thira veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. Blue Star Ferries varen tot maximaal 4 keer per week, Cyclades Fast Ferries 3 keer per week, Zante Ferries 2 keer per week, SeaJets 3 keer per dag & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 37 overtochten per week op de Ios Thira route tussen Cycladen en Cycladen en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Ios - Thira Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Ios Thira tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ios Thira boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Ios Gids

Ios is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen aan de Egeïsche Zee. Het eiland is vrij heuvelachtig met kliffen die naar de zee leidt op de meeste kanten van het eiland. Het eiland ligt ongeveer halverwege tussen de eilanden Naxos en Santorini. De haven van Ios ligt in het noordwesten van het eiland, op korte afstand van het dorp Chora. De reis van de haven naar het dorp kan worden gemaakt met de bus of te voet, ongeveer 15 minuten op een steile ezel pad. Het dorp wordt gekenmerkt door smalle paden en straten waarvan de meeste inmiddels overgenomen zijn door bars, restaurants, winkels en nachtclubs om tegemoet te komen voor toeristen.

Ios is bereikbaar per conventionele veerboten of high speed ferries vanuit de havens van Piraeus en Rafina, met een reistijd van tussen de 4½ en 8 uur, afhankelijk van het type ferry en van de bestemming. Ios is ook in zomerperiode per boot bereikbaar vanaf de andere Cycladen.