Paros
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paros - Kimolos

Veerboot van Paros naar Kimolos

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Paros en Kimolos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Paros Kimolos veerboten kosten tussen €17 en €35, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Kimolos veerboten.

Paros Kimolos Veerdienst Tijden

De eerste Paros Kimolos veerboot vertrekt meestal vanuit Paros rond 08:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:15.

Hoe lang is de veerdienst van Paros naar Kimolos?

Paros Kimolos Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 4u 58m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paros Kimolos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Paros naar Kimolos. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Paros Kimolos Veerboot Prijzen

Paros Kimolos veerboot prijzen variëren tussen €17* en €35*. De gemiddelde prijs is €29*. De goedkoopste Paros Kimolos veerboot prijzen beginnen vanaf €9*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €27*. De gemiddelde prijs voor een auto is €46*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paros naar Kimolos?

De afstand tussen Paros en Kimolos is ongeveer 43,6 mijl (70,1 km) of 37,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paros Kimolos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Paros en Kimolos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paros en Kimolos.

Kan ik te voet reizen van Paros naar Kimolos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Paros en Kimolos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paros naar Kimolos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Paros naar Kimolos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Kimolos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 37 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 4h 58m
Snelste Zeiltijd 4h 15m
Eerste veerboot 08:45
Laatste veerboot 15:15
Afstand 37 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Kimolos?

De reistijd per veerboot van Paros naar Kimolos is ongeveer 4h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Kimolos?

De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Kimolos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Kimolos is 34 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Kimolos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Paros naar Kimolos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Kimolos?

Boek overtochten van Paros naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Kimolos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Kimolos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Kimolos?

Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Kimolos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paros naar Kimolos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Paros en Kimolos?

De afstand van Paros naar Kimolos is ongeveer 37 zeemijlen.

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


Paros naar Kimolos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 08:45 13:00 4 uur 15 minuten Ma, wo
Hellenic Seaways 15:15 21:40 6 uur 25 minuten za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.