Piraeus naar Mytilene Veerboot

De Piraeus Mytilene veerdienst verbindt Athene met Lesbos en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 9 uur 30 minuten Terwijl de Hellenic Seaways veerdienst loopt tot 8 keer per week met een duur van 11 uur.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Piraeus Mytilene route tussen Athene en Lesbos. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Piraeus - Mytilene Veerbootmaatschappij

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afvaarten / Week 9 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Hellenic Seaways
    • 8 Afvaarten / Week 11 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Piraeus Mytilene tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Piraeus Mytilene boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica, Griekenland en maakt deel uit van het Athene stedelijk gebied. Het centrum van Athene ligt ongeveer 12 km van Piraeus. Centraal Piraeus is niet een plek waar bezoekers rond kunnen hangen, want het is overvol met verkeer. Buiten haar scheepvaart kantoren, banken en openbare gebouwen, vindt u een wirwar van voetgangersgebieden, winkelstraten strips en nogal vervallen gebieden. De meest aantrekkelijke wijk ligt in het oosten rond Zea Marina en toeristisch Mikrolimano haven, en is bekleed met cafes, restaurants en bars.

De haven van Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland, het grootste passagiersschiphaven van Europa en de derde grootste ter wereld, en het centrum van de maritieme handel van Griekenland en de basis voor de grote koopvaardij. De faciliteiten in de haven zijn onlangs gerenoveerd en de kwaliteit van de voorzieningen is aanzienlijk verbeterd. Deze omvatten geldautomaten, een wisselkantoor, restaurants, bars, taxi's en een breed scala aan reisbureaus die ferry tickets verkopen. De haven heeft veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijk deel van Griekenland en een groot deel van de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.

Mytilene Gids

De oude Griekse stad Mytilini is de hoofdstad, en de haven van het eiland Lesbos, gelegen in het noord oostelijke deel van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland, gebouwd op zeven heuvels en bekroond door de Gateluzzi fort, Mytilini heeft de belangrijke functies van zijn schitterende verleden en zijn uitstekende culturele geschiedenis behouden. Het is een drukke stad met een bruisend nachtleven, en Mytilene voldoet aan elke behoefte en verlangen in termen van hotels, restaurants en recreatie.

De emblemen zijn de majestueuze Gateluzzi kasteel, de kerk van Agios Therapon met zijn indrukwekkende koepel, en aan de rand van de haven, het Vrijheidsbeeld. Een klassieke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking is het gebied rond Sappho-plein, en de andere helft van het hoefijzer van de nieuwe zuidelijke haven met zijn trendy bars en cafés die menigten trekken uit het eerste wat in de ochtend.

Mytilene heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar Piraeus, Athene en Thessaloniki.