Astypalea
Aegiali
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Astypalea - Aegiali

Veerboot van Astypalea naar Aegiali (Amorgos)

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Astypalea en Aegiali (Amorgos). Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Astypalea Aegiali (Amorgos) veerboten kosten tussen € 10 en € 37, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Astypalea Aegiali (Amorgos) veerboten.

Astypalea Aegiali (Amorgos) Veerdienst Tijden

De eerste Astypalea Aegiali (Amorgos) ferry vertrekt meestal vanuit Astypalea rond 04:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:00.

Hoe lang is de veerboot van Astypalea naar Aegiali (Amorgos)?

Astypalea Aegiali (Amorgos) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 42m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 25m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Astypalea Aegiali (Amorgos) Veerdienst schema's

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse veerdiensten van Astypalea naar Aegiali (Amorgos). Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Astypalea Aegiali (Amorgos) Veerboot Prijzen

Astypalea Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen variëren tussen €10* en €37*. De gemiddelde prijs is meestal €23*. De goedkoopste Astypalea Aegiali (Amorgos) veerboot prijzen beginnen vanaf €11*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €21*. De gemiddelde prijs voor een auto is €75*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Astypalea naar Aegiali (Amorgos)?

De afstand tussen Astypalea en Aegiali (Amorgos) is ongeveer 55,0 km of 29,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Astypalea Aegiali (Amorgos) veerboot?

Ja, Blue Star Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Astypalea en Aegiali (Amorgos). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Astypalea en Aegiali (Amorgos).

Kan ik ook te voet reizen van Astypalea naar Aegiali (Amorgos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Astypalea en Aegiali (Amorgos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Astypalea naar Aegiali (Amorgos)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Astypalea naar Aegiali (Amorgos) met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Dodekanesos naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Astypalea - Aegiali (Amorgos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 29 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 1h 42m
Snelste Zeiltijd 1h 25m
Eerste veerboot 04:45
Laatste veerboot 18:00
Afstand 29 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Astypalea naar Aegiali?

De reistijd per veerboot van Astypalea naar Aegiali is ongeveer 1h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Astypalea naar Aegiali?

De prijs van de ferry overtocht van Astypalea naar Aegiali kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Astypalea naar Aegiali is 27 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Astypalea naar Aegiali?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Astypalea naar Aegiali en dat is
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Astypalea naar Aegiali?

Boek overtochten van Astypalea naar Aegiali via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Astypalea naar Aegiali?

Ja, je kunt als voetpassagier van Astypalea naar Aegiali reizen met
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Astypalea naar Aegiali?

Ja, je kunt met een voertuig van Astypalea naar Aegiali reizen met
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Astypalea naar Aegiali?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Astypalea en Aegiali?

De afstand van Astypalea naar Aegiali is ongeveer 29 zeemijlen.

Astypalea Aegiali Veerboot klantenrecensies

 • "Trip as expected"

  Nice trip from Paris to Naxos with nice we view from open deck 

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "fooi?"

  trip ok. timing perfect. vriendelijk personeel. wel een vraag: is het normaal een euro extra te moeten betalen per ticket vr de printing van de tickets??? leuk extraatje vr de loketbediende....

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Pireaus - Naxos en terug"

  we hadden een prima overtocht vertrek en aankomst stipt op tijd . online tickets kopen gaat prima het is wel zeer jammer dat de goedkoopste tickets niet online te koop zijn .waarom niet?

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De reis was comfortabel. Op tijd vertrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij zeer verbaaste bij het ophalen van de twee tickets bij Blue Star in Paros dat het printen een euro per ticket kostte. Nog nooit eerder meegemaakt en kreeg helaas geen duidelijke verklaring hiervoor.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder

Astypalea Gids

Astypalea is een Grieks eiland die tot de Dodekanesos behoort, een eilandengroep van twaalf grote eilanden gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee. Het eiland is 18 km lang en 13 km breed op het breedste punt. Samen met tal van kleinere onbewoonde eilandjes voor de kust (waarvan de grootste Syrna en Ofidoussa zijn), het vormt de gemeente Astypalea. De kust van Astypalea is rotsachtig met veel kleine-kiezel bezaaide stranden. Er is een kleine strook land, ongeveer 100 meter breed, die op Sterno het eiland bijna scheidt in twee delen. De hoofdstad en de vroeger de belangrijkste haven van het eiland is Astypalea of Chora, zoals genoemd door de lokale bevolking. Een nieuwe haven werd gebouwd in Agios Andreas, met verbindingen in het westen en oosten met Piraeus en de andere Dodekanesos eilanden.
Het eiland wordt verbonden met de haven van Piraeus en met de andere Dodekanesos eilanden, de Cycladen en Kreta. De reis naar het eiland kan ofwel met een conventionele veerboot of een snelboot worden gemaakt, afhankelijk van de vertrekdag en van de veerbootmaatschappij. Reistijden naar het eiland zijn tussen 10 en 12 uur per conventionele veerboot, en tussen 6 en 9 uur per snelboot.


Aegiali Gids

Het Griekse eiland Amorgos is gelegen in de Cycladen eilandengroep. Het eiland heeft vele attracties, waaronder het klooster van Panagia Hozoviotissa die is gelegen aan de noord oosten van Chora. Het klooster ligt aan de rand van een klif en werd gebouwd in de vroege tweede millennium aan een religieus icoon te beschermen, dat dateert uit 812, tegen indringers. Het pictogram blijft het publiek te zien voor bezoekers om te genieten.

Het eiland heeft vele overblijfselen van oude beschavingen en onderscheidt zich door de omvang en de kwaliteit van de muren die de stad Arkesini omringen en door de oude torens waarvan de resten zijn verspreid over het hele eiland, door de oude graven, de stenen werktuigen, de inscripties , de vazen en andere antiquiteiten.

Er zijn twee havens op het eiland in de steden van Katapola en Aiyiáli die Amorgos te sluiten op het Griekse vasteland haven van Piraeus met een vaartijd van ongeveer 7 uur en 30 minuten. Katapola is de belangrijkste haven van het eiland, evenals een haven voor boten en kleine cruiseschepen. Aiyiáli de tweede haven van Amorgos, is populair bij jonge mensen als het is de site van camping het eiland. Amorgos is ook verbonden met de eilanden Kreta, Naxos, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa en Astypalea.


Astypalea naar Aegiali Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 06:00 08:15 2 uur 15 minuten za

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.