Kimolos
Milos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kimolos - Milos

Veerboot van Kimolos naar Milos

Er zijn gemiddeld 4 wekelijkse afvaarten tussen Kimolos en Milos. 4 maatschappijen bevaren deze route Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. De kosten voor een Kimolos Milos overtocht liggen tussen de €4 en €15, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kimolos Milos veerboten.

Kimolos Milos Veerdienst Tijden

De eerste Kimolos Milos veerboot vertrekt meestal vanuit Kimolos rond 11:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:50.

Hoe lang is de veerboot van Kimolos naar Milos?

Kimolos Milos Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kimolos Milos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 wekelijkse veerdiensten van Kimolos naar Milos. Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kimolos Milos Veerboot Prijzen

Kimolos Milos veerboot prijzen variëren tussen €4* en €15*. De gemiddelde prijs is €10*. De goedkoopste Kimolos Milos veerboot prijzen beginnen vanaf €5*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €9*. De gemiddelde prijs voor een auto is €23*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kimolos naar Milos?

De afstand tussen Kimolos en Milos is ongeveer 16,4 km of 8,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kimolos Milos veerboot?

Ja, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kimolos en Milos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kimolos en Milos.

Kan ik te voet reizen van Kimolos naar Milos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries tussen Kimolos en Milos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kimolos naar Milos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kimolos naar Milos met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kimolos - Milos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 13 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 1h 0m
Snelste Zeiltijd 55m
Eerste veerboot 11:40
Laatste veerboot 21:50
Afstand 8 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kimolos naar Milos?

De reistijd per veerboot van Kimolos naar Milos is ongeveer 53m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kimolos naar Milos?

De prijs van de ferry overtocht van Kimolos naar Milos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kimolos naar Milos is 12 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kimolos naar Milos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Kimolos naar Milos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kimolos naar Milos?

Boek overtochten van Kimolos naar Milos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kimolos en Milos?

De afstand van Kimolos naar Milos is ongeveer 8 zeemijlen.

Kimolos Gids

Kimolos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen, een eilandgroep aan de Egeïsche Zee. Het eiland ligt ten noordwesten van zijn grotere buur, Milos eiland, waarvan de twee eilanden gescheiden worden door een kanaal die 1 km breed is. De enige stad op het eiland is Chorio, gelegen op een heuvel aan de westkant van het eiland. Chorio straalt een gevoel van ouderwetse charme versierd met de schitterende architectonische stijl van de Egeïsche Zee. De zilveren omzoomde stranden, de witte muren met de blauwe geschilderde ramen en de smalle kiezelstenen straten creëren een artistieke landschap van rust. Gevuld met bezienswaardighede, het is de belangrijkste sightseeing plek op het eiland. Het Archeologisch Museum ligt tegenover het Metropolitan kerk van Panagia Odigitria, organiseert tentoonstellingen en archeologische vondsten met de geschiedenis van het eiland, waaronder schepen en gebruiksvoorwerpen uit het begin van de 7e eeuw voor Christus.

De haven van het eiland bevindt zich in het dorp Psathi. Vanuit de haven vertrekken conventionele of Highspeed schepen naar Piraeus, Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos en naar de andere Cycladische eilanden.


Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Kimolos naar Milos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 11:40 12:45 1 uur 5 minuten do
Hellenic Seaways 13:10 14:10 1 uur Ma, wo
Aegean Sea Lines 13:35 14:30 55 minuten za
Aegean Sea Lines 14:00 14:55 55 minuten zo
Aegean Sea Lines 21:40 22:35 55 minuten wo
Hellenic Seaways 21:50 22:50 1 uur za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.