Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Poole Veerboot Haven

  • Poole Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Poole vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Poole Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Poole Veerdiensten

Poole Gids

Poole Gids

Poole is een kustplaats, haven-en toeristische bestemming in de traditionele graafschap Dorset in Zuid-Engeland. Het is beroemd om zijn grote natuurlijke haven, gelegen aan de oevers van het Engels Kanaal. De Poole Harbour gebied is bewoond voor meer dan 2000 jaar. Poole is gepositioneerd op een zeer populair deel van de kust, met het resort van Bournemouth in het oosten, Studland in het zuiden en de Jurassic Coast in het zuidwesten. De stad is snel gegroeid, en Sandbanks, een klein zand spug over een deel van de havenmond is zo populair dat het de op drie na hoogste grondwaarde ter wereld heeft, per gebied. Er zijn exclusieve woningen, zowel op Sandbanks als het geheel gebied, vanaf het oosten van de Harbour naar The Avenue (de oostelijke grens van Poole).

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.