SeaJets
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor SeaJets

SeaJets

Seajets is een Grieks bedrijf dat veerdiensten verzorgt van Piraeus, binnen het stedelijke gebied van Athene, naar Kreta en de Cycladen.

Seajets verzorgt regelmatige overtochten met hun vloot van 11 hogesnelheidsschepen, het grootste netwerk in de Egeïsche Zee, dat 17 havens verbindt met een totale capaciteit van meer dan 8.500 passagiers en 1.450 voertuigen. De Seajets-vloot, die voornamelijk bestaat uit catamarans van topkwaliteit, bevat ook de stijlvolle monohull Tera Jet, de grootste van de vloot, en Paros Jet, met snelheden van respectievelijk 45 en 37 knopen. De grootste catamaran van het bedrijf, Champion Jet 1, kan met maximaal 1.000 passagiers en 200 voertuigen cruisen met een indrukwekkende snelheid van 40 knopen.

Seajets heeft alle passagiers consequent betrouwbaar, consistent en veilig zeevervoer geboden sinds hun oprichting in 1989. Door ervoor te kiezen alleen hogesnelheidsveerboten te gebruiken en met meer dan 140 veerverbindingen van Piraeus, Rafina en Kreta naar de eilanden van de Cycladen, ze bieden de snelste en handigste service in de regio.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van SeaJets bekijken en SeaJets veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van SeaJets bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle SeaJets routes