Kavala
Fournoi
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Fournoi

Kavala naar Fournoi Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Kavala en Fournoi. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Fournoi veerboten.

Kavala Fournoi Vaartijden

Kavala Fournoi vertrekt meestal vanuit Kavala rond 21:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 16u 45m.

Kavala Fournoi Veerboot Prijzen

Kavala Fournoi veerboot prijzen variëren tussen €174* en €387*. De gemiddelde prijs is €226*. De goedkoopste Kavala Fournoi veerboot prijzen beginnen vanaf €87*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €183*. De gemiddelde prijs voor een auto is €332*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Kavala naar Fournoi?

De afstand tussen Kavala en Fournoi is ongeveer 253,4 mijl (407,8 km) of 220,2 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Fournoi veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kavala en Fournoi. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Fournoi.

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Fournoi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Kavala en Fournoi.

Kavala Fournoi Veerdienst schema's

  • Hellenic Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Fournoi?

De reistijd per veerboot van Kavala naar Fournoi is ongeveer 19h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kavala naar Fournoi?

De prijs van de ferry overtocht van Kavala naar Fournoi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kavala naar Fournoi is 45 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Fournoi?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kavala naar Fournoi en dat is
  • Hellenic Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Fournoi?

Boek overtochten van Kavala naar Fournoi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kavala naar Fournoi?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kavala naar Fournoi reizen met
  • Hellenic Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kavala naar Fournoi?

Ja, je kunt met een voertuig van Kavala naar Fournoi reizen met
  • Hellenic Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kavala naar Fournoi?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Wat is de afstand tussen Kavala en Fournoi?

De afstand van Kavala naar Fournoi is ongeveer 220 zeemijlen.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Fournoi Gids

Het Griekse eiland Fournoi is een archipel van kleine eilandjes gelegen in het Noordelijk gebied van de Egeïsche Zee. Het eiland ligt tussen de eilanden van Ikaria, Samos en Patmos. Het eiland heeft een lange en interessante geschiedenis. Er zijn oude vondsten verspreid over het eiland dateert uit de Ioniërs, Klassieke en Hellenistische tijd. Deze omvatten de cyclopische muur met sporen van een Acropolis op de Heuvel van Ai Giorgis, de ruïnes van de oude tempel in Kamari en de overblijfselen van huizen op de zeebodem, het heiligdom aan Poseidon bij Agia Triada in Chryssomilia en de oude steengroeve in Petrokopio . Een ideale uitvalsbasis voor piraten in de middeleeuwen, als gevolg van de honderden kleine baaien en verborgen stranden waar hun schepen zouden kunnen worden verborgen, Fournoi werden vroeger ook wel "Corseoi Eilanden", na zeerovers, dwz piraten. Campos, belangrijkste dorp van het eiland, biedt bezoekers een aantal taverna's, patisserieën, winkels met traditionele producten, een frisdrank bottelen workshop (de lokale sinas is ieders favoriete verfrissing hier) en, natuurlijk, bakkerijen (Fournoi in het Grieks).


Kavala naar Fournoi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 21:30 14:25 16 uur 55 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.