Karlovassi
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Karlovassi - Mykonos

Veerboot van Karlovassi naar Mykonos

Er zijn gemiddeld 4 wekelijkse afvaarten tussen Karlovassi en Mykonos. Deze veerboot route wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Karlovassi Mykonos veerboten kosten tussen €16 en €107, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Karlovassi Mykonos veerboten.

Karlovassi Mykonos Veerboot Tijden

De eerste Karlovassi Mykonos veerboot vertrekt meestal vanuit Karlovassi rond 04:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:00.

Hoe lang is de veerboot van Karlovassi naar Mykonos?

Karlovassi Mykonos Afvaarten op deze veerboot route kan ongeveer 3u 49m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Karlovassi Mykonos Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 4 wekelijkse veerdiensten van Karlovassi naar Mykonos. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Karlovassi Mykonos Veerboot Prijzen

Karlovassi Mykonos veerboot prijzen variëren meestal tussen €16* en €107*. De gemiddelde prijs is meestal €55*. De goedkoopste Karlovassi Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €16*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €42*. De gemiddelde prijs voor een auto is €167*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Karlovassi naar Mykonos?

De afstand tussen Karlovassi en Mykonos is ongeveer 31,9 mijl (51,4 km) of 27,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Karlovassi Mykonos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Karlovassi en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Karlovassi en Mykonos.

Kan ik reizen als een voetganger van Karlovassi naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Karlovassi en Mykonos.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Karlovassi naar Mykonos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Karlovassi naar Mykonos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Karlovassi - Mykonos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Samos eiland naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Karlovassi - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 70 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 4
Gemiddelde vaartijd 3h 49m
Snelste Zeiltijd 3h 40m
Eerste veerboot 04:00
Laatste veerboot 17:00
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Karlovassi naar Mykonos?

De reistijd per veerboot van Karlovassi naar Mykonos is ongeveer 3h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Karlovassi naar Mykonos?

De prijs van de ferry overtocht van Karlovassi naar Mykonos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Karlovassi naar Mykonos is 58 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Karlovassi naar Mykonos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Karlovassi naar Mykonos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Karlovassi naar Mykonos?

Boek overtochten van Karlovassi naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Karlovassi naar Mykonos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Karlovassi naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Karlovassi naar Mykonos?

Ja, je kunt met een voertuig van Karlovassi naar Mykonos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Karlovassi naar Mykonos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Karlovassi en Mykonos?

De afstand van Karlovassi naar Mykonos is ongeveer 27 zeemijlen.

Karlovassi Gids

Karlovassi is een stad op het Griekse eiland Samos aan de Noord-Egeïsche Zee. De stad is gelegen aan de noordzijde van het eiland en heeft een lange en rijke historie in het bedrijfsleven en cultuur. Tot het begin van de 20e eeuw, de stad werd bekend om zijn leerlooierij en tabak productie. In de stad toont de Looierij Museum de lange traditie van de stad heeft in leerlooierij, die teruggaat tot de oudheid. Het museum toont de instrumenten en methoden van leerbewerking en toont ook aan de bezoekers waar tientallen leerlooierijen waren gelegen in Samos in de 20e eeuw. De stad heeft vele prachtige neoklassieke herenhuizen die gezien kunnen worden, samen met de overblijfselen van de grote steenfabrieken aan de "Ormos" zeegebied.

Omdat Karlovassi ook een vrij grote haven is, er zijn tal van veerverbindingen naar andere eilanden en naar het vasteland van Griekenland. Bestemmingen vanaf Karlovassi zijn onder andere Piraeus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros en Kavala.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Karlovassi naar Mykonos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 16:45 20:25 3 uur 40 minuten di, vr, za, zo
Hellenic Seaways 17:00 21:15 4 uur 15 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.