Symi
Nisyros
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Symi - Nisyros

Veerboot van Symi (Simi) naar Nisyros

Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Symi (Simi) Nisyros veerboten kosten tussen €9 en €27, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Symi (Simi) Nisyros veerboten.

Symi (Simi) Nisyros Veerboot Tijden

De eerste Symi (Simi) Nisyros veerboot vertrekt meestal vanuit Symi (Simi) rond 17:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 19:40.

Hoe lang is de veerboot van Symi (Simi) naar Nisyros?

Symi (Simi) Nisyros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 41m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 25m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Symi (Simi) Nisyros Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Symi (Simi) naar Nisyros verzorgd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Symi (Simi) Nisyros Veerboot Prijzen

Symi (Simi) Nisyros veerboot prijzen variëren tussen €9* en €27*. De gemiddelde prijs is meestal €18*. De goedkoopste Symi (Simi) Nisyros veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*. De gemiddelde prijs voor een auto is €32*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Symi (Simi) naar Nisyros?

De afstand tussen Symi (Simi) en Nisyros is ongeveer 78,3 km of 42,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Symi (Simi) Nisyros veerboot?

Ja, Blue Star Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Symi (Simi) en Nisyros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Symi (Simi) en Nisyros.

Kan ik ook te voet reizen van Symi (Simi) naar Nisyros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Symi (Simi) en Nisyros.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Symi (Simi) naar Nisyros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Symi (Simi) naar Nisyros met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Symi (Simi) - Nisyros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 23 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 41m
Snelste Zeiltijd 2h 25m
Eerste veerboot 17:20
Laatste veerboot 19:40
Afstand 42 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Symi naar Nisyros?

De reistijd per veerboot van Symi naar Nisyros is ongeveer 2h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Symi naar Nisyros?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Symi naar Nisyros en dat is
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Symi naar Nisyros?

Boek overtochten van Symi naar Nisyros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Symi naar Nisyros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Symi naar Nisyros reizen met
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Symi naar Nisyros?

Ja, je kunt met een voertuig van Symi naar Nisyros reizen met
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Symi naar Nisyros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries

Symi Nisyros Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Symi Gids

Het Griekse eiland Symi is een van de Dodekanesos eilanden en ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van het eiland Rhodos en 420 km van de haven van Piraeus. Naaste buren Symi zijn de Datca en Bozburun peninsulars van Mugla Provincie in Turkije. Terrein van het eiland is bergachtig en de kustlijn is opgebouwd uit zowel stranden en afgelegen baaien, of rotsachtige kliffen. Gelegen aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stad, ook wel Symi. De benedenstad is het gebied rond de haven, genaamd Yialos, en de bovenstad heet Horio of Ano Symi. Er is niet veel te zien of te doen op het eiland, en dit is misschien wel waar zijn charme is. Afgezien van luieren op het strand of zwemmen in het kristalheldere water van de klooster van de Aartsengel Panormitis, dat is een vroeg 18e-eeuwse Grieks-orthodoxe klooster gebouwd aan de kust in het zuidwesten van het land, is een bezoek waard. Uitkijkend over Ano Symi is het Kastro die werd gebouwd door de Ridders van St. John als een uitbreiding van een Byzantijns kasteel op dezelfde site. Nogal een beetje van de structuur blijft en er zijn ook tekenen van een oude citadel waarop twee later kastelen werden gebouwd.


Nisyros Gids

Het Griekse eiland Nisyros is een van de mooiste eilanden, en blijft onaangetast door het toerisme. Nisyros maakt deel uit van de Dodekanesos eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Kos en Tilos. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 41 vierkante kilometer en de kustlijn is 28 km lang. Volgens de Griekse mythologie heeft Poseidon tijdens een gevecht met Polyvotis een gedeelde van kos afgehakt en die naar de Gigant gegooid. De oude naam van Nisyros was Porphyris. Oude muren, die uit de 5e eeuw voor Christus dateren, een deel van de acropolis van het eiland, zijn te vinden in de buurt van Mandraki. De legendarische rots is de moderne Nisyros en wordt gezegd dat de explosies van de vulkaan zijn de boze ademhaling van de verslagen reus. Deze explosies vormen het eiland, die beschouwd wordt als het jongste vulkanische centrum van Griekenland en de vulkanen zijn nog steeds actief - samen met de vulkanen van Milos, Santorini en Methana.

Mandraki is ook de haven van het eiland. De haven is een van de grootste en bezoekers kunnen een wandeling maken door de prachtige kiezel smalle straatjes en pleintjes, de meest typische van alle zijn de plateia Delfinion (plein van Dolfijnen), en een goede blik nemen op de witte of gekleurde twee verdiepingen huizen met houten balkons. De huizen zijn gemaakt van vulkaan rotsen en geïsoleerd met puimsteen. Het nachtleven is niet erg intensief, maar je zal zeker een goede tijd hebben in het dorp met weinig taverna's en een aantal bars.

Nisyros is per boot bereikbaar vanuit Piraeus, Kos en Rhodos.


Symi naar Nisyros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 19:40 22:30 2 uur 50 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.