Heraklion
Ios
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Ios

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Ios

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Kreta (Heraklion) en Ios. 3 maatschappijen varen deze route Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets en dit het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Ios veerboten kosten tussen €124 en €527, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Ios veerboten.

Kreta (Heraklion) Ios Veerboot Tijden

De vroegste Kreta (Heraklion) Ios veerboot afvaarten vertrekken meestal rond 07:30 vanuit Kreta (Heraklion). De laatste ferry vertrekt meestal om 08:20.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Ios?

Kreta (Heraklion) Ios Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 51m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 50m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Ios Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Kreta (Heraklion) naar Ios. Deze afvaarten worden aangeboden door Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Kreta (Heraklion) Ios Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Ios veerboot prijzen variëren tussen €124* en €527*. De gemiddelde prijs is meestal €279*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Ios veerboot prijzen beginnen vanaf €60*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €259*. De gemiddelde prijs voor een auto is €480*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Ios?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Ios is ongeveer 86,7 mijl (139,6 km) of 75,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Ios veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Ios. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Ios.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Ios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Kreta (Heraklion) en Ios.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Ios?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Ios met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Ios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 355 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 3h 51m
Snelste Zeiltijd 2h 50m
Eerste veerboot 07:30
Laatste veerboot 08:20
Afstand 75 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Ios?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Ios is ongeveer 2h 57m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Heraklion naar Ios?

De prijs van de ferry overtocht van Heraklion naar Ios kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Heraklion naar Ios is 179 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Ios?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Ios. Dit zijn
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Ios?

Boek overtochten van Heraklion naar Ios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Heraklion naar Ios?

Ja, je kunt als voetpassagier van Heraklion naar Ios reizen met
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Heraklion naar Ios?

Ja, je kunt met een voertuig van Heraklion naar Ios reizen met
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Heraklion naar Ios?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Heraklion en Ios?

De afstand van Heraklion naar Ios is ongeveer 75 zeemijlen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Ios Gids

Het Griekse eiland Ios maakt deel uit van de Cycladen aan de Egeïsche Zee, en ligt tussen Santorini en Naxos. Het eiland staat bekend om zijn unieke nachtleven, prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Ios is een populaire plek voor toeristen van over de hele wereld. Al vele jaren Ios is een van de meest geliefde eilanden in de Cycladen en heeft alle elementen van een traditioneel Grieks dorp, gecombineerd met een uitstekende nachtleven en prachtige stranden. Chora is een traditioneel slaperig Grieks dorp tijdens de dag met kronkelende straatjes, blauwe en witte gebouwen en kleurrijke bloemen. 'S nachts echter de smalle straatjes te transformeren waardoor het dorp de place to be voor een geweldige avond uit. Rond het eiland kunnen bezoekers ontdekken veel van de prachtige stranden met zacht wit zand en prachtige kristalheldere water. De meest populaire strand in Ios is Mylopotas strand dat zich uitstrekt over een kilometer en bekleed met bars, restaurants en watersporten. Valmas strand en Kolitsani zijn meer afgelegen en bieden een rustiger sfeer.


Heraklion naar Ios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Cyclades Fast Ferries 07:30 10:35 3 uur 5 minuten di, vr, zo
SeaJets 08:00 10:50 2 uur 50 minuten di, vr, zo
SeaJets 08:00 12:40 4 uur 40 minuten Ma, za
SeaJets 08:00 12:50 4 uur 50 minuten wo, do
SeaJets 08:20 12:40 4 uur 20 minuten Ma, za
SeaJets 08:20 12:50 4 uur 30 minuten do, vr

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.