Kalymnos
Kos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kalymnos - Kos

Veerboot van Kalymnos naar Kos

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Kalymnos en Kos. 2 maatschappijen varen deze route Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways en deze vaart het hele jaar door. Kalymnos Kos veerboten kosten tussen €10 en €91, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kalymnos Kos veerboten.

Kalymnos Kos Veerdienst Tijden

De vroegste Kalymnos Kos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Kalymnos rond 01:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:35.

Hoe lang is de veerboot van Kalymnos naar Kos?

Kalymnos Kos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 39m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 35m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kalymnos Kos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Kalymnos naar Kos. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Kalymnos Kos Veerboot Prijzen

Kalymnos Kos veerboot prijzen variëren tussen €10* en €91*. De gemiddelde prijs is meestal €44*. De goedkoopste Kalymnos Kos veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €39*. De gemiddelde prijs voor een auto is €120*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kalymnos naar Kos?

De afstand tussen Kalymnos en Kos is ongeveer 21,3 mijl (34,3 km) of 18,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kalymnos Kos veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kalymnos en Kos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kalymnos en Kos.

Kan ik te voet reizen van Kalymnos naar Kos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways tussen Kalymnos en Kos.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kalymnos naar Kos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kalymnos naar Kos met Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kalymnos - Kos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & Dodekanisos Seaways
Gemiddelde prijs 56 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 39m
Snelste Zeiltijd 35m
Eerste veerboot 01:20
Laatste veerboot 23:35
Afstand 18 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kalymnos naar Kos?

De reistijd per veerboot van Kalymnos naar Kos is ongeveer 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kalymnos naar Kos?

De prijs van de ferry overtocht van Kalymnos naar Kos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kalymnos naar Kos is 40 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kalymnos naar Kos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kalymnos naar Kos. Dit zijn
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kalymnos naar Kos?

Boek overtochten van Kalymnos naar Kos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kalymnos naar Kos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kalymnos naar Kos reizen met
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kalymnos naar Kos?

Ja, je kunt met een voertuig van Kalymnos naar Kos reizen met
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kalymnos naar Kos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries
 • Dodekanisos Seaways

Wat is de afstand tussen Kalymnos en Kos?

De afstand van Kalymnos naar Kos is ongeveer 18 zeemijlen.

Kalymnos Kos Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Kalymnos Gids

Kalymnos is een Grieks eiland gelegen aan de zuidoostelijke Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden. Kalymnos is gelegen aan de westkant van het Bodrum schiereiland tussen de eilanden Kos, 12 km in het zuiden, en Leros, 2 km in het noorden. Het eiland is de derde meest bevolkte Dodekanesos eiland na Kos en Rhodos en staat bekend om zijn rijke bevolking. Het eiland is bergachtig met een zeer onregelmatige kustlijn die vele beschutte baaien heeft, waardoor het een ideale bestemming voor zeilvakanties. Het kristalheldere water van het eiland leidt tot de aanduiging de "Sponge divers" eiland, dat een gemeenschappelijk handelsbeleid op het eiland voor vele jaren is geweest. Sponsduiken heeft veel rijkdom gekocht om het eiland en het eiland is hierdoor aan de hele Middellandse Zee gebied bekend geworden.

De hoofdstad van Kalymnos is de havenstad Pothia, een kleurrijke eiland nederzetting verspreiden amphitheatrically over de voet en de hellingen van twee heuvels en de vallei tussen hen. Er is een regelmatige veerdienst vanaf het eiland naar Piraeus, Rhodos, de andere Dodekanesos eilanden en de Cycladen en Samos.


Kos Gids

Het Griekse eiland Kos is gelegen in de zuidoostelijke gebied van de Egeïsche Zee, ten zuiden van het eiland Kalymnos en ten noorden van het eiland Nisyros. Kos ligt in de oude Keramiko Golf (Kerme Korfezi) of Kos Golf, op slechts 3 mijl van de Turkse kust en is het derde grootste eiland van de Dodekanesos eilanden groep. Kos is een van de beste Griekse eilanden voor een typische strand vakantie en het was een van de eerste eilanden om te gaan voor de massamarkt toerisme in een grote weg met veel hotels gebouwd op stranden langs de lange, zanderige kusten in het oosten en zuiden. De relatief vlakke landschap heeft geholpen om het fietsen een zeer populaire vakantie-activiteit en er zijn geen einde van de fietsverhuur winkels en zelfs een aantal speciale fietsen wegen tussen de grote hotels. Evenals het nachtleven van de stad Kos en een overvloed aan badplaatsen, biedt het eiland ook een aantal van de beste archeologische sites te vinden in de Middellandse Zee.

Er zijn dagelijkse veerdiensten tussen Kos en Piraeus, samen met diensten tussen Kos en de rest van de Dodekanesos, de eilanden van de noord-oostelijke Egeïsche Zee en Turkije. De reis met de conventionele ferry duurt ongeveer 13 uur, afhankelijk van de tussenliggende tussenstops, en de reis met een hoge snelheid boot duurt tussen de 5 en 8 uur.


Kalymnos naar Kos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 01:20 02:05 45 minuten za
Blue Star Ferries 02:50 03:35 45 minuten zo
Blue Star Ferries 03:15 04:10 55 minuten do
Blue Star Ferries 05:25 06:10 45 minuten vr
Dodekanisos Seaways 11:20 11:55 35 minuten di, zo
Dodekanisos Seaways 12:15 12:50 35 minuten Ma, za
Dodekanisos Seaways 15:00 15:35 35 minuten Ma, do, zo
Dodekanisos Seaways 15:00 15:40 40 minuten di
Dodekanisos Seaways 15:30 16:05 35 minuten wo
Dodekanisos Seaways 15:35 16:10 35 minuten vr, za
Blue Star Ferries 23:35 00:30 55 minuten Ma

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.