Bari
Sami
Veerboten naar Kefalonia
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bari - Sami

Veerboot van Bari naar Sami

Deze ferry route wordt aangeboden door Ventouris Ferries. Bari Sami veerboten kosten tussen €141 en €622, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bari Sami veerboten.

Bari Sami Veerdienst Tijden

De eerste Bari Sami ferry vertrekt meestal vanuit Bari rond 20:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:00.

Hoe lang is de veerboot van Bari naar Sami?

Bari Sami Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 17u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 17u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Bari Sami Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Bari naar Sami verzorgd door Ventouris Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Bari Sami Veerboot Prijzen

Bari Sami veerboot prijzen variëren tussen €141* en €622*. De gemiddelde prijs is €383*. De goedkoopste Bari Sami veerboot prijzen beginnen vanaf €49*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €217*. De gemiddelde prijs voor een auto is €437*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Bari naar Sami?

De afstand tussen Bari en Sami is ongeveer 321,9 mijl (518,1 km) of 279,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Bari Sami veerboot?

Ja, Ventouris Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Bari en Sami. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bari en Sami.

Kan ik te voet reizen van Bari naar Sami?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Ventouris Veerboten tussen Bari en Sami.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Bari naar Sami?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Bari naar Sami met Ventouris Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Bari - Sami

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Kefalonia.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Bari - Sami Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Ventouris Ferries
Gemiddelde prijs 487 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 17h 15m
Eerste veerboot 20:00
Afstand 279 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Bari naar Sami?

De reistijd per veerboot van Bari naar Sami is ongeveer 17h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Bari naar Sami?

De prijs van de ferry overtocht van Bari naar Sami kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bari naar Sami is 449 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Bari naar Sami?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Bari naar Sami en dat is
  • Ventouris Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bari naar Sami?

Boek overtochten van Bari naar Sami via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bari naar Sami?

Ja, je kunt als voetpassagier van Bari naar Sami reizen met
  • Ventouris Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bari naar Sami?

Ja, je kunt met een voertuig van Bari naar Sami reizen met
  • Ventouris Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bari naar Sami?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Ventouris Ferries

Wat is de afstand tussen Bari en Sami?

De afstand van Bari naar Sami is ongeveer 279 zeemijlen.

Bari Gids

Bari is de hoofdstad van de provincie Bari en van de regio Apulia aan de Adriatische Zee, Italië. De stad staat bekend om zijn haven en universiteit. Enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn de Basilica di San Nicola en de kathedraal van Bari. De Basilica di San Nicola werd opgericht in 1087 als de rustplaats van Sint Nicolaas, die nu onder het altaar in de crypte ligt. De verbouwing van Bari kathedraal, die gewijd is aan Sint Sabinus van Canosa werd begonnen in 1034 en voltooid in 1178 na de vernietiging van de oorspronkelijke gebouw in 1156.
De haven van Bari is een van de belangrijkste havens in de regio en staat als een gateway tussen Italië en het Midden-Oosten en de Balkan. Er zijn twee afzonderlijke havens in de stad. In de buurt van de oude stad, is de oude haven gebruikt door kleine schepen en vissersboten, terwijl de Nieuwe Haven is gereserveerd voor grote passagiersschepen die overtochten bieden naar Griekenland en Albanië. De Nieuwe Haven is modern en biedt zowel korte als lange termijn parkeermogelijkheden. De haven verwelkomt verboten met veerdiensten naar bestemmingen zoals Durres, Igoumenitsa, Kefalonia, Corfu, Patras, Kotor en Dubrovnik. Overtochten naar Corfu hebben een reistijd van 8 uur en worden alleen verzorgd in de zomermaanden. Diensten naar Igoumenitsa hebben een reistijd van 9 uur en 30 minuten en zijn ook alleen in de zomer boekbaar.


Sami Gids

Sami is gelegen op het Griekse eiland Kefalonia, aan de Ionische Zee. Sommige van de beste stranden van het eiland zijn gelegen rond Argostoli, zoals Lepeda en Minia. Sami is een zeer toeristisch-vriendelijke stad en ligt ongeveer 4 km ten noordoosten van Antisamos Beach, een bijzonder prachtige, kiezelstrand, gesteund door schilderachtige heuvels. Echter, voor de beste die Kefalonia te bieden heeft, zullen de bezoekers moeten bezoeken Myrtos Beach, ten zuiden van Assos, die witte stranden, kalkstenen kliffen en helder blauw water heeft. Er zijn een aantal zeer interessante bezienswaardigheden verspreid over het eiland, waaronder een aantal fascinerende archeologische opgravingen in de Romeinse villa in Skala, en ook op de Akropolis van Sami, die dateert uit de 5e eeuw voor Christus, die diepgaande informatie over zijn verleden biedt. Binnen de Livatho Valley, St. George's Castle is een ander indrukwekkend bouwwerk uit de Romeinse tijd, met de omringende wijk vaak aangeduid als de 'Kastro'. Iets meer natuurlijk op Kefalonia zijn de verrassend grote grotten, zoals de Drogarai Cave en de Melissani Cave, beide gelegen binnen Sami. Melissani Cave is beroemd en beschikt over een enorme ondergrondse meer, diep-blauw van kleur en het beste per boot te verkennen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.