Mykonos
Mytilene
Veerboten naar Lesbos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mykonos - Mytilene

Veerboot van Mykonos naar Mytilene

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse afvaarten tussen Mykonos en Mytilene. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Mykonos Mytilene veerboten kosten tussen €20 en €76, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mykonos Mytilene veerboten.

Mykonos Mytilene Veerdienst Tijden

De eerste Mykonos Mytilene veerboot vertrekt meestal vanuit Mykonos rond 20:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:20.

Hoe lang is de veerboot van Mykonos naar Mytilene?

Mykonos Mytilene Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 11h 27m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 11u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mykonos Mytilene Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Mykonos naar Mytilene. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Mykonos Mytilene Veerboot Prijzen

Mykonos Mytilene veerboot prijzen variëren tussen €20* en €76*. De gemiddelde prijs is meestal €52*. De goedkoopste Mykonos Mytilene veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €46*. De gemiddelde prijs voor een auto is €184*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mykonos naar Mytilene?

De afstand tussen Mykonos en Mytilene is ongeveer 102,8 mijl (165,4 km) of 89,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mykonos Mytilene veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mykonos en Mytilene. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mykonos en Mytilene.

Kan ik te voet reizen van Mykonos naar Mytilene?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Mykonos en Mytilene.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mykonos naar Mytilene?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Mykonos naar Mytilene met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Lesbos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mykonos - Mytilene Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 66 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 11h 27m
Snelste Zeiltijd 11h 15m
Eerste veerboot 20:00
Laatste veerboot 21:20
Afstand 89 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Mytilene?

De reistijd per veerboot van Mykonos naar Mytilene is ongeveer 11h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mykonos naar Mytilene?

De prijs van de ferry overtocht van Mykonos naar Mytilene kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mykonos naar Mytilene is 135 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Mytilene?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mykonos naar Mytilene en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Mytilene?

Boek overtochten van Mykonos naar Mytilene via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mykonos naar Mytilene?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mykonos naar Mytilene reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mykonos naar Mytilene?

Ja, je kunt met een voertuig van Mykonos naar Mytilene reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mykonos naar Mytilene?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Mykonos en Mytilene?

De afstand van Mykonos naar Mytilene is ongeveer 89 zeemijlen.

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Mytilene Gids

De oude Griekse stad Mytilini is de hoofdstad, en de haven van het eiland Lesbos, gelegen in het noord oostelijke deel van de Egeïsche Zee. De hoofdstad van het eiland, gebouwd op zeven heuvels en bekroond door de Gateluzzi fort, Mytilini heeft de belangrijke functies van zijn schitterende verleden en zijn uitstekende culturele geschiedenis behouden. Het is een drukke stad met een bruisend nachtleven, en Mytilene voldoet aan elke behoefte en verlangen in termen van hotels, restaurants en recreatie.

De emblemen zijn de majestueuze Gateluzzi kasteel, de kerk van Agios Therapon met zijn indrukwekkende koepel, en aan de rand van de haven, het Vrijheidsbeeld. Een klassieke ontmoetingsplaats voor de lokale bevolking is het gebied rond Sappho-plein, en de andere helft van het hoefijzer van de nieuwe zuidelijke haven met zijn trendy bars en cafés die menigten trekken uit het eerste wat in de ochtend.

Mytilene heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar Piraeus, Athene en Thessaloniki.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.