Heraklion
Chalki
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Chalki

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Chalki

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Chalki veerboten kosten tussen €17 en €152, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Chalki veerboten.

Kreta (Heraklion) Chalki Veerboot Tijden

De eerste Kreta (Heraklion) Chalki veerboot vertrekt meestal vanuit Kreta (Heraklion) rond 06:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 06:15.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Chalki?

Kreta (Heraklion) Chalki Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 43m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Chalki Vaarschema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kreta (Heraklion) naar Chalki verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kreta (Heraklion) Chalki Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Chalki veerboot prijzen variëren tussen €17* en €152*. De gemiddelde prijs is €65*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Chalki veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €44*. De gemiddelde prijs voor een auto is €167*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Chalki?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Chalki is ongeveer 179,1 mijl (288,2 km) of 155,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Chalki veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Chalki. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Chalki.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Chalki?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Kreta (Heraklion) en Chalki.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Chalki?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Chalki met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Dodekanesos.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Chalki Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 83 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 43m
Snelste Zeiltijd 8h 30m
Eerste veerboot 06:15
Afstand 155 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Chalki?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Chalki is ongeveer 10h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Chalki?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Chalki. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Chalki?

Boek overtochten van Heraklion naar Chalki via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Chalki Gids

Het Griekse eiland Chalki is gelegen aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Dodekanesos eilanden. Het eiland ligt op ongeveer 6 km ten westen van het eiland Rhodos en is het kleinste bewoonde eiland van de Dodekanesos. De naam is afkomstig van de koper [Chalkos in het Grieks] mijnen die vroeger bestond op het eiland. Sinds 1983 is hij genomineerd als het 'Eiland van Vrede en Vriendschap' onder de jeugd van de wereld. Het eiland bloeide aan het eind van de 19e eeuw, toen Chalkites, bewoners van het eiland, ontwikkelde navigatie en een lucratieve spons industrie. Chalki volgde de historische loop van Rhodos en werd officieel verenigd met Griekenland in 1948. Het eiland strekt zich uit over een oppervlakte van 28 vierkante kilometer en heeft een kustlijn van 34 km.

Het eiland is bereikbaar per boot vanuit Piraeus, Rhodos en de andere eilanden van de Dodekanesos.


Heraklion naar Chalki Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 12:15 20:45 8 uur 30 minuten zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.