Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in St Malo Veerboot Haven

  • St Malo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van St Malo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze St Malo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

St Malo Veerdiensten

St Malo Gids

Wat is er te doen in Saint-Malo?

Saint-Malo is een prachtige stad met een rijke geschiedenis die vandaag de dag nog altijd voelbaar is. U kunt een wandeling maken over de Middeleeuwse vestingmuren en genieten van prachtige uitzichten over de stad en over de zee. Op een eiland iets voor de kust ligt het Fort National. Dit fort is te bezoeken bij laagtij, voornamelijk in de periode tussen 1 juni en 30 september. Aan de grote toegangspoorten van het historische ommuurde gedeelte van de stad bevindt zich het Château de la Duchesse Anne uit de vijftiende of zestiende eeuw. Dit kasteel huisvest het stadhuis, een bibliotheek en een aantal musea. Vooral het museum in de donjon is erg interessant als u meer te weten wilt komen over de zeevisserij en piraterij. Ook een bezoekje aan de indrukwekkende kathedraal Saint-Vincent is zeker de moeite waard. Binnen de vestingsmuren vindt u prachtige geplaveide straatjes met talloze bistro’s, bars en restaurants. Lokale specialiteiten zijn onder andere de chiquettes (lolly’s van caramel en gezouten boter) en oesters uit de nabijgelegen baai van Mont Saint Michel.

Vervoer

U kunt Saint-Malo het beste te voet verkennen om de cultuur en geschiedenis van de stad op te snuiven. Daarnaast beschikt de stad over een goed bussysteem en kunt u binnen het ommuurde centrum de toeristentrein nemen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.