Syros
Kea
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Kea

Veerboot van Syros naar Kea

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Syros en Kea. 3 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets en vaart het hele jaar door. Overtochten tussen Syros en Kea kosten tussen €16 en €35, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Kea veerboten.

Syros Kea Veerdienst Tijden

De eerste Syros Kea veerboot vertrekt meestal vanuit Syros rond 07:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 10:15.

Hoe lang is de veerdienst van Syros naar Kea?

Syros Kea Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 57m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Syros Kea Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Syros naar Kea. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Syros Kea Veerboot Prijzen

Syros Kea veerboot prijzen variëren tussen €16* en €35*. De gemiddelde prijs is meestal €24*. De goedkoopste Syros Kea veerboot prijzen beginnen vanaf €9*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €22*. De gemiddelde prijs voor een auto is €55*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Syros naar Kea?

De afstand tussen Syros en Kea is ongeveer 45,5 mijl (73,3 km) of 39,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Syros Kea veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Syros en Kea. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Syros en Kea.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Kea?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets tussen Syros en Kea.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Syros naar Kea?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Syros naar Kea met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Kea Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 30 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 57m
Snelste Zeiltijd 3h 55m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 10:15
Afstand 39 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Kea?

De reistijd per veerboot van Syros naar Kea is ongeveer 3h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Kea?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Kea kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Kea is 25 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Kea?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Syros naar Kea. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Kea?

Boek overtochten van Syros naar Kea via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Syros en Kea?

De afstand van Syros naar Kea is ongeveer 39 zeemijlen.

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Kea Gids

Het Griekse eiland Kea maakt deel uit van de Cycladen, hoewel de architectuur en landschap weinig overeenkomsten heeft met de andere eilanden van de Cycladen. Ook bekend als Tzia, het eiland Kea is gelegen in het zuiden van Attica en tegenover de stad van Lavrion. Het eiland heeft een lange en rijke geschiedenis en vanwege de nabijheid van Athene is populair bij veel Atheners die een bezoek aan het eiland voor een weekendje weg. De pittoreske haven van Korissia is een van de belangrijkste toeristische attracties op het eiland met zijn witte huisjes en de kleurrijke daken, het glazuur fabriek, de kronkelende steegjes en schilderachtige kerken. Korissia ligt op een schilderachtige kleine haven met caiques en vissersboten.

Het kristalheldere water van het eiland maakt het een populaire bestemming voor duikers die een rijke zeeleven en verbazingwekkende wandduiken kunnen genieten. Het hoogtepunt voor recreatieve duikers is het wrak van het stoomschip Patris die zonk in 1868. De wereldberoemde wrak van de HMS Britannic, het zusterschip van de Titanic, ligt op 1,5 nautische mijl voor de kust, en is bestemming voor Tec duikers, omdat het wrak op een diepte van ongeveer 120 meter ligt.


Syros naar Kea Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 07:00 11:00 4 uur di
Hellenic Seaways 10:15 14:10 3 uur 55 minuten vr
SAOS Ferries 19:00 23:00 4 uur do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.