Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Nisyros Veerboot Haven

  • Nisyros Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Nisyros vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Nisyros Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Nisyros Veerdiensten

Nisyros Gids

Nisyros Gids

Nisyros is een vulkanisch Grieks eiland gelegen aan de Egeïsche Zee. Het eiland maakt deel uit van de Dodekanesos groep, gelegen tussen de eilanden Kos en Tilos. Volgens de Griekse mythologie heeft Poseidon tijdens een gevecht met Polyvotis een gedeelde van kos afgehakt en die naar de Gigant gegooid. Deze rots op de Gigant gelegen heeft Nisyros gemaakt. Vanuit het oogpunt van een bezoeker, Nisyros is een rustig paradijs. Hoewel veel Griekse eilanden zijn over gerund door toeristen, Nisyros blijft een ongerepte oase van rust en heeft het duidelijke water schoonheid van de Egeïsche Zee in combinatie met een dorpse sfeer.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.