Naxos
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naxos - Kimolos

Veerboot van Naxos naar Kimolos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Naxos Kimolos veerboten kosten tussen €20 en €90, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Naxos Kimolos veerboten.

Naxos Kimolos Veerdienst Tijden

De eerste Naxos Kimolos veerboot vertrekt meestal vanuit Naxos rond 16:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:40.

Hoe lang is de veerboot van Naxos naar Kimolos?

Naxos Kimolos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5 uur 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Naxos Kimolos Veerdienst schema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Naxos naar Kimolos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Naxos Kimolos Veerboot Prijzen

Naxos Kimolos veerboot prijzen variëren tussen €20* en €90*. De gemiddelde prijs is €42*. De goedkoopste Naxos Kimolos veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €28*. De gemiddelde prijs voor een auto is €100*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Naxos naar Kimolos?

De afstand tussen Naxos en Kimolos is ongeveer 93,7 km of 50,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Naxos Kimolos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Naxos en Kimolos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Naxos en Kimolos.

Kan ik te voet reizen van Naxos naar Kimolos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Naxos en Kimolos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Naxos naar Kimolos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Naxos naar Kimolos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Naxos - Kimolos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 54 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 5h 0m
Eerste veerboot 16:40
Afstand 50 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Naxos naar Kimolos?

De reistijd per veerboot van Naxos naar Kimolos is ongeveer 5h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Naxos naar Kimolos?

De prijs van de ferry overtocht van Naxos naar Kimolos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Naxos naar Kimolos is 38 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Naxos naar Kimolos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Naxos naar Kimolos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naxos naar Kimolos?

Boek overtochten van Naxos naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Naxos naar Kimolos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Naxos naar Kimolos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Naxos naar Kimolos?

Ja, je kunt met een voertuig van Naxos naar Kimolos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Naxos naar Kimolos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Naxos en Kimolos?

De afstand van Naxos naar Kimolos is ongeveer 50 zeemijlen.

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


Naxos naar Kimolos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 16:40 21:40 5 uur za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.