Veerboten naar Canada
Veerboten via 6 routes en 5 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Canada

Nieuwste aanbiedingen voor Canada

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Canada

Canada ligt in het noorden van Noord-Amerika. Het land wordt omringd door de Grote Oceaan in het westen, de Atlantische Oceaan in het oosten en de Noordelijke IJszee in het noorden. In het zuiden grenst Canada aan de Verenigde Staten. De hoofdstad van Canada is Ottawa.

Wat is er te doen in Canada?

Canada is qua oppervlakte het op-één-na grootste land ter wereld. Het land staat bekend om zijn dynamische steden en spectaculaire landschappen met moerassen, rivieren, bergen, heuvels, watervallen en grote rotsformaties. Bezoekers aan de westkust van het land kunnen genieten van de bergketen de Rocky Mountains en mooie steden als Vancouver, Victoria en Calgary. In midden-Canada liggen de Niagara Falls, Toronto, Montréal en Quebec City. Prachtige nationale parken als het Gros Morne National Park en het Nahanni National Park bevinden zich in het oosten en noorden van land. In Noord-Canada kunt u bovendien indrukwekkende ijsberen spotten. Canada is de ultieme vakantiebestemming voor sportievelingen. De nationale sport in Canada is ijshockey. Daarnaast biedt het land talloze mogelijkheden om te wandelen, skiën, schaatsen, duiken, fietsen, en rotsklimmen. Typisch Canadese lekkernijen zijn onder andere maple syrup (suikerstroop) en poutine (frietjes gedrenkt in vleesjus en bestrooid met kaas).

Vervoer

Canada is een zeer uitgestrekt land dat uitstekend te verkennen is per auto. U kunt soms kilometers lang door de schitterende landschappen rijden zonder iemand tegen te komen. Daarnaast beschikt Canada over een modern en efficiënt openbaar vervoersysteem met treinen, bussen, veerboten en binnenlandse vluchten. In de grote steden rijden trams.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Het is aan te raden om uw overtocht van en naar verschillende bestemmingen in Canada zo vroeg mogelijk te boeken. Zo kunt u profiteren van de laagste prijzen en beste beschikbaarheid. Ondanks de grootte van het land is het weerpatroon in heel Canada hetzelfde. Er zijn kleine verschillen, maar over het algemeen zijn de winters koud en de zomers warm. In de lente, tussen eind april en begin juni, kunt u prachtige wilde dieren spotten en staan de bloemen in volle bloei.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking