Mytilene
Evdilos
Veerboten naar Ikaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mytilene - Evdilos

Veerboot van Mytilene naar Evdilos

Deze veerdienst wordt verzorgd door Hellenic Seaways. Mytilene Evdilos veerboten kosten tussen €19 en €71, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mytilene Evdilos veerboten.

Mytilene Evdilos Veerdienst Tijden

De eerste Mytilene Evdilos veerboot vertrekt meestal vanuit Mytilene rond 08:05. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:40.

Hoe lang is de veerboot van Mytilene naar Evdilos?

Mytilene Evdilos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8h 35m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 35m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mytilene Evdilos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Mytilene naar Evdilos verzorgd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Mytilene Evdilos Veerboot Prijzen

Mytilene Evdilos veerboot prijzen variëren tussen €19* en €71*. De gemiddelde prijs is meestal €34*. De goedkoopste Mytilene Evdilos veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €28*. De gemiddelde prijs voor een auto is €105*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mytilene naar Evdilos?

De afstand tussen Mytilene en Evdilos is ongeveer 94,9 mijl (152,8 km) of 82,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mytilene Evdilos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Mytilene en Evdilos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Mytilene en Evdilos.

Kan ik te voet reizen van Mytilene naar Evdilos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Mytilene en Evdilos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mytilene naar Evdilos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Mytilene naar Evdilos met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Lesbos naar Ikaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mytilene - Evdilos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 43 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 8h 35m
Eerste veerboot 08:05
Laatste veerboot 17:40
Afstand 82 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mytilene naar Evdilos?

De reistijd per veerboot van Mytilene naar Evdilos is ongeveer 8h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mytilene naar Evdilos?

De prijs van de ferry overtocht van Mytilene naar Evdilos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mytilene naar Evdilos is 40 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mytilene naar Evdilos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mytilene naar Evdilos en dat is
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mytilene naar Evdilos?

Boek overtochten van Mytilene naar Evdilos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mytilene naar Evdilos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Mytilene naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mytilene naar Evdilos?

Ja, je kunt met een voertuig van Mytilene naar Evdilos reizen met
  • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Mytilene naar Evdilos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Mytilene en Evdilos?

De afstand van Mytilene naar Evdilos is ongeveer 82 zeemijlen.

Mytilene Gids

Mytilene is een oude Griekse stad en zijn oorsprong dateert uit de 11de eeuw voor Christus. De stad is de hoofdstad en de haven van het eiland Lesbos, die in het noorden van Oost-Egeïsche Zee ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 1.632 vierkante kilometer met 320 km lange kustlijn, waardoor het de op twee na grootste Griekse eiland is, en wordt gescheiden van Turkije door de smalle Mytilini Strait. Mytilene ligt aan zuidoostelijke kust van het eiland.

De stad Mytilini heeft een groot aantal van de neoklassieke gebouwen, openbare en particuliere woningen zoals het gebouw van de Lesbos, het oude stadhuis, de Experimentele Lyceum en diverse herenhuizen en hotels verspreid over de stad. De barokke kerk van Saint Therapon domineert de haven met zijn indrukwekkende stijl. De bouw van de kerk begon in de 19e eeuw en werd in 1935 voltooid.

Mytilini heeft een haven met veerboten naar de nabijgelegen eilanden Lemnos, Chios en Ayvalik en soms Dikili in Turkije. De haven heeft ook diensten naar de steden Piraeus, Athene en Thessaloniki.


Evdilos Gids

Evdilos is gelegen in het noordelijke deel van het Griekse eiland Ikaria, gelegen in het Noordelijk deel van de Egeïsche Zee. Het ligt ongeveer 40 km naar het noordwesten van Agios Kirikos. Evdilos is een relatief nieuwe badplaats gebouwd na 1830 toen de piraterij volledig werd uitgeroeid op het eiland. Evdilos was een tijdelijke hoofdstad voordat Agios Kirikos tijdens de tweede Turkse bezetting tussen 1834-1912. Zijn naam betekent zichtbaar en vrij gemaakt geopend horizon. Vandaag is het de tweede poort en de hoofdstad van het eiland, en het centrum van Noord-, Midden- en West-Ikaria. Samen met de nederzettingen van Arethousa, Dafni, Karavostamo, Manganitis en Frandato, vormen zij de gemeenschap van Evdilos met ongeveer 2.400 permanente inwoners.

Als het om dikke vegetatie, hoge bergen, betoverende rivieren of spectaculaire kloven gaat, Ikaria is zeker de beste bestemming. Er zijn ook genoeg stranden te vinden. Zanderige of kiezelstranden, populair of geïsoleerd, gemakkelijk bereikbaar of niet auto-toegankelijke degenen, met of zonder voedsel en drank voorzieningen, er is voor elk wat wils.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.