Symi naar Kalymnos Veerboot

De Symi Kalymnos veerdienst verbindt Dodekanesos met Dodekanesos en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Blue Star Ferries veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 25 minuten Terwijl de veerdienst van Dodekanisos Seaways vertrekt tot 6 keer per week en duurt 2 uur 10 min.

Dus dat is een totaal van 8 overtochten per week op de Symi Kalymnos route tussen Dodekanesos en Dodekanesos. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Symi - Kalymnos Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Symi Kalymnos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Symi Kalymnos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Kalymnos Gids

Het Griekse eiland Kalymnos ligt tussen Kos en Leros in de zuidoostelijke Egeïsche Zee en behoort tot de Dodekanesos eilanden groep. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 110 vierkante. Km en is de vierde grootste eiland van de Dodekanesos. De naam van het eiland gebruikt om Kalynda maar werd veranderd in Kalymna en dan weer naar Kalymnos. Het eiland is ook bekend als het eiland van de Spons Divers vanwege de spons visserij. De hoofdstad van Kalymnos is Pothia waar de meeste van haar inwoners leven. Chora, de tweede grootste stad van het eiland, wordt gebruikt om de hoofdstad van het eiland zijn.

Een steile, indrukwekkende rotsachtige landschap, ooit gezien als een vloek door de bewoners, heeft bewezen een ware zegen voor het beklimmen van de liefhebbers zijn. Het hele eiland is een unieke natuurlijke klimmen veld met meer dan 1.300 klimmen tracks van verschillende moeilijkheidsgraden biedt een enorm scala aan klimmen op platen, grote muren, overhangen en tufas om elk niveau en stijl aan te passen.

Er is een frequente veerdienst naar Piraeus, Rhodos en naar de andere Dodekanesos eilanden. Er zijn ook ferry routes naar de Cycladen, Samos en, tijdens het zomerseizoen, naar Chios, Mytilini en Thessaloniki.