Brindisi
Sami
Veerboten naar Kefalonia
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Brindisi - Sami is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Brindisi - Sami

Brindisi naar Sami Veerboot

De Brindisi Sami veerdienst verbindt Italië met Kefalonia en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Red Star Ferries veerdienst gaat tot 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 15 uur Terwijl de veerdienst van European Ferries vertrekt tot 1 keer per week en duurt 18 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Brindisi Sami route tussen Italië en Kefalonia. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Brindisi - Sami

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Kefalonia.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Brindisi naar Sami?

  De reistijd per veerboot van Brindisi naar Sami is ongeveer 16h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Brindisi naar Sami?

  De prijs van de ferry overtocht van Brindisi naar Sami kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Brindisi naar Sami is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Brindisi naar Sami?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Brindisi naar Sami. Dit zijn
  • Red Star Ferries
  • European Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Brindisi naar Sami?

  Boek overtochten van Brindisi naar Sami via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Brindisi naar Sami?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Brindisi naar Sami reizen met
  • Red Star Ferries
  • European Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Brindisi naar Sami?

  Ja, je kunt met een voertuig van Brindisi naar Sami reizen met
  • Red Star Ferries
  • European Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Sami naar Sami?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Red Star Ferries
 • Wat is de afstand tussen Brindisi en Sami?

  De afstand van Brindisi naar Sami is ongeveer 0 zeemijlen.

Brindisi Gids

Brindisi is een stad in de regio Apulië, Italië aan de Italiaanse Adriatische kust. De haven speelt een belangrijke rol in de handel in Griekenland en het Midden-Oosten van de regio. De haven is een natuurlijke haven, die diep doordringt in de Adriatische kust van de regio. De stad behoudt belangrijke archeologische vondsten en kust, in het bijzonder de noordkust, waar er vele grote zandduinen en stranden liggen. Inland agrotoerisme speelt een belangrijke rol met het productie van wijn (Wijn Appia) en olijfolie (Collina di Brindisi olie). Het Toerisme van Brindisi blijft echter sterk afhankelijk van de Italiaanse toeristen (74%, in tegenstelling tot 26% van de buitenlandse bezoekers) en is zeer seizoensgebonden.
Overtochten van Brindisi naar Kefalonia worden verzorgd door Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi verzorgd veerdiensten van Brindisi naar Paxi en Corfu in Griekenland samen met Fragline, Blue Star Ferries en Hellenic Mediterranean Lines, die diensten naar Corfu bieden. Tal van veerbootmaatschappijen verbinden Brindisi met Igoumenitsa (Griekenland). Veerdiensten naar het Griekse eiland Zante worden verzorgd door Hellenic Mediterranean Lines. Tot slot, veerdiensten naar Patras worden zowel door Adriatica di Navigazione als Hellenic Mediterranean Lines verzorgd.


Sami Gids

Sami is gelegen op het Griekse eiland Kefalonia, aan de Ionische Zee. Sommige van de beste stranden van het eiland zijn gelegen rond Argostoli, zoals Lepeda en Minia. Sami is een zeer toeristisch-vriendelijke stad en ligt ongeveer 4 km ten noordoosten van Antisamos Beach, een bijzonder prachtige, kiezelstrand, gesteund door schilderachtige heuvels. Echter, voor de beste die Kefalonia te bieden heeft, zullen de bezoekers moeten bezoeken Myrtos Beach, ten zuiden van Assos, die witte stranden, kalkstenen kliffen en helder blauw water heeft. Er zijn een aantal zeer interessante bezienswaardigheden verspreid over het eiland, waaronder een aantal fascinerende archeologische opgravingen in de Romeinse villa in Skala, en ook op de Akropolis van Sami, die dateert uit de 5e eeuw voor Christus, die diepgaande informatie over zijn verleden biedt. Binnen de Livatho Valley, St. George's Castle is een ander indrukwekkend bouwwerk uit de Romeinse tijd, met de omringende wijk vaak aangeduid als de 'Kastro'. Iets meer natuurlijk op Kefalonia zijn de verrassend grote grotten, zoals de Drogarai Cave en de Melissani Cave, beide gelegen binnen Sami. Melissani Cave is beroemd en beschikt over een enorme ondergrondse meer, diep-blauw van kleur en het beste per boot te verkennen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.